Kocamı seviyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Kocamı seviyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,809 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Kocamı seviyorum
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kocamı seviyorum evliliğimiz de çok iyi gidiyor ama ailesi burnumdan getiriyor ben bu evliliği bitirme kararı aldım ama nasıl olur bilmiyorum
Kocamla eşliliğin iyiyse herşey yolundaysa neden bole bir karara varıyorum kapat kapını bırak kim.ne yapıyosa yapsın neden güzel dünyanı karanlığa çeviriyorsn ki baba evine gittiğinde emin ol keşke gitmeysedim olurdu çünkü evlenip boşanıp baba evine gidince o eve ister istemez sigamiyosun ne kadar da ailen arkanda olsa sana kapısını açsa da olmuyor tatlım iyi düşün derim

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kocamı seviyorum evliliğimiz de çok iyi gidiyor ama ailesi burnumdan getiriyor ben bu evliliği bitirme kararı aldım ama nasıl olur bilmiyorum
Kuzum sırf ailesi yüzünden bu kararı aldıysan çok yanlış düşünüyorsun evet psikolojik olarak seni yıpratmışlar belli ama bu konuyu eşinle açıkça konuşmalısın seninle sorunum yok ama ailenin bana gösterdiği hakaret ve tavırlardan dolayı psikolojik olarak yıprandım ve evliliğimizi sonlandırmayı bile düşündğm de erkekler ince düşünmüyor kuzum illa yüzlerine karşı açıkça konuşacaksın ki anlayacak eşinle konuşursan belki ailesini uyarır bence yuvamı yıkma ailesi için😔

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Eşim hep arkamda bir senelik evliyim tek kötü laf duymadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben dayanamıyorum artık bir ortama girdiğimizde kocama kız bakiyorlar
Baksınlar eşin ne düşünüyor bu konuda o önemli demiyor mu ne kızı ben zaten evliyim vs diye

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
Ayrılmassın canm şuan sadece yoruldun o yuzden ayrilik daha kolay geliyor. Onlar seni kıskaniyor belli olabiliyor boyle syler tabiki dogru degil yaptiklari ama turkiye sartlarinda cok normal. O yuzden sende ezdrme kendini kapa kulagini gorme duyma esinle mutlu ol. Birlikte yasamiyorsunuz anladigim kadariyla senin en buyuk avantajin o. Kendini gelistirememis insanlarla ugrasmak gercekten zor ama evlilik boyle bir sey iste iyi gunde kotu gunde diyoruz ya lafta kalmasın. Sen halledersinnn Allah yardimcin olsun uyma şeytana.

Tüm sayfalar yüklendi.