Canm telefon vermemesi gerçekten sıkıntılı bir durum eski eşimi o şekilde yakaladım bende bir erkek yada kadın fark etmez cinsi kim telefonu rahatlıkla ortalığa koyamiyorsa ve eşlerden biri eline alınca panik oluyorsu o telefonda vardır birsey bazıları diyor benm özelim elleyemez hayır öyle birseu yok biz en özel şeyi esimizle yaşıyoruz daha bunun üstüne ne gbi özel bir durum ola bilir mutlaka o telefona bak he belki yoktur belki vardır ama şüphe her zaman insanın içini yavaş yavaş kemirir ve sonunda psikolojisi bozulan sen olursun al ve rahatla gerekirse kap elinden gir wc kapat kapıyı kilitle zaten giremicek oraya kapiyida kıracak hali yok ya güzelce bak için rahatlasın gece yaparsın bunu baktın yakalandin mi beni bu hale sokan sensin dön kendine bak benden telefonumu istesen ben gönül rahatlığıyla veririm sana sen vermedin al baktım şimdi istersen verme de gerekirse kendine sifrw koy oda sana giremesin gerçekten her iki taraf için saklayan kesin birsey var illa aldatmak olmak senin sinirini bozacak arkadaş grubu aile grubu da ola bilir hani görürse dır dur eder falan gbi de düşüne bilir bunu da çok gördük o yüzden bakmadan rahat edemezsin cnm suphe insanı diri diri öldürür şimdi ikinci evliliğim bak o konuda rahatım esimin telefonu hep ortada arayan yabancı numara bile olsa açar konuşur işinden dolayı kadınlarla da konuşuyor bazen hep yanımda açar telefon ordta olur sadece facesi var ortak bnde açık araba ilanlari için birde watsabi var istediğim her saniye alırım bakarim alma diyemez oda olsa ben alma demem diğer Google yotube bende açık rahat eşinle bu şekilde konuşup ortak da kullanirsiniz inşallah biraey yapmayan razı gelir zatenYa kiclar kaç seferdir eşimden tlfonu istiyom gorumcemi arayam diyor o diyor ben ararım ne diyeceksin ben söylerim tlfonu istes m oğlum.icin randevu alacaktım sustu vemedi yani sanki tlfonu bana vermek istemiyor gibi kaç seferdir böyle yapiyor