Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız ne var ne var ne yok iyisniz inşallah
. Gelelim benim soruma
Bizim dün kırkımız çıktı Çok şükür ama şöyle bir sorunumuz var Ayra nerdeyse doğduğundan beri buna küvez de dahil o yoğun bakım süreci o zamandan beri uykuya çok düşkün bir çocuk yani küvezde hafi ben zorla uyandırıyordum
. Aradan 1 hafta geçti yine zorla uyandırdım aradan 1 ay geçti hala zorla uyandırıyorum sarılık yok bu arada ama şöyle diyim gece 23:30 gibi emer saat 3 e kadar uyanmaz neredeyse
ben uyandırmasam daha da uyur . Emer sonra 3 saat yine uyur gündüz uyanık ama öyle ahım şahım bir uyanıklık değil demem o ki bu kadar uykuya meilli olması nedendir doktorunada sordum 40 çıktı değişir dedik dün sabahtan akşama kadar ara ara uyanıp emdi hep uyudu dedik akşam uyumaz sanrım huy değişiyoe saat 2 de yattı sabah saat 5:50 ye kadar uyanmadı sonra yeniden emdi saat 7:50 de uyandı hayır anlamıyorum tek benim kız mı bu kadae uykuya düşkün annem kayra da böyleydi kızım zor uyandırırdık hatta sen anne bak yine uyuya kalmışız oda hiç uyanmadı derdin diye söylüyoe ama cidden artık psikolojim bozuldu biraz uzun oldu kusura bakmayın