Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizde 6 aylık olduk herseye merak sarıyor özellikle de sofra serince kendi sofraya atıyor eliyle birseyler almaya çalışıyor bu kizim abisi ve ablaları gibi değil ya çok farkı sanki
Maşallah kuzum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Maşallah kuzum allah sizin açıklığı versin minik Hüma ya. Bizde şurda 2 hafta sonra 4 aylık oluyoruz inşallah kuzum kendi evindeyim balım şükür ama Eylül 7 de yeniden gidebilirim annemin ameliyat olma durumu var da ona bakmak için bakalım hayırlısı
Yaa hiç sevmiyorum o diziyi iyi izlenmeler balım..
Kolay gelsin kuzum ne güzel bnede şimdi eşimle dışarı yürümeye çıkmıltık eve yeni girdim oğlumu emziriyorum uyukluyor oda
Yaaa kayrada uyukluyor kuzum dışarı çıktı yoruldu beyfendş
Oyy maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok az kalmış
Şükür iyi gidiyor kuzum evet evett yani karxeş olsalar bu kadar benzerler Yuşa inşallah Kayra gibş çok uğraştırmwz seni kuzum yine buna şükür
Hahaha bilemem mi aynı gün doğdular saat farkı var sadece . Şükür kayra iyi kuuzm şımarıyor annesine naz yapıyır günlerimiz böyle gidiyor bakalım
Merhaba canəm.ben doöum yapalı 2 hafta oldu hamd olsun iyiyiz çok şükür.benim bebek çox uslu çıxtı nazar deymesin hiç ağlamıyo.sadece böm böm bakıyo.sizler nasılsınız
Merhaba canəm.ben doöum yapalı 2 hafta oldu hamd olsun iyiyiz çok şükür.benim bebek çox uslu çıxtı nazar deymesin hiç ağlamıyo.sadece böm böm bakıyo.sizler nasılsınız
Oyy maşallah çok dillendirme canım herkese de söyleme . Maşallah Süphan Allah benim ayıcık da öyle şükür çok yormuyor beni sadece fazla uyumuyor o kadar
3 ay oldu bizimki cadoloz biraz ama çok alıştık birbirimize gayet iyiyiz şükür canım bi yandan 10 gün oldu hala hasta olamadım onun korkusu duygu karmaşası yaşıyorum resmen sen nasılsın Kayra paşa nasıl
Bən həm doğum yapan annə gibi-Evət canm tüm günüm kızımla keçiyo.MaşAlla aşırı harəkətli.Hiç uyutamıyom
Hamilə annə gibi-Çook zaman hamilə oldumu unutyomm