Merak ettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Merak ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,674 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merak ettim
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normalde benım duyduğum ve gördüğüm hamilelerin genelde göğsü akar yani süt akar hamileyken bende öle bişi olmuyor acaba sütüm mü yok herkesin oluyor mu benım ablalarımın hep akardı cevremdekilerde de gördüm ıslanırdı göğüsleri kıyafetin dışına cıkardı onların sütü bolluğundan mı acaba benım göğüslerim şiş ve dolu da deil bilenler var mı
Son aylarda olur yada olmadı diye sütün olmayacak diye bir kaide yok öyle düşünme kendini strese sokma sütün güzelce bebeğine yetecek kadar gelecek bunu düşün aksini hiç düşünme 🤗🤗🥰🥰

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normalde benım duyduğum ve gördüğüm hamilelerin genelde göğsü akar yani süt akar hamileyken bende öle bişi olmuyor acaba sütüm mü yok herkesin oluyor mu benım ablalarımın hep akardı cevremdekilerde de gördüm ıslanırdı göğüsleri kıyafetin dışına cıkardı onların sütü bolluğundan mı acaba benım göğüslerim şiş ve dolu da deil bilenler var mı
Alakası yok cnm prolaktin süt hormonunun salgılanmasıyla oluyo akıntı kiminde hamilelik döneminde salgılanma olurken kiminde doğumda oluyo şu an gelmemesi sütün gelmeyeceği anlamına gelmez

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Alakası yok cnm prolaktin süt hormonunun salgılanmasıyla oluyo akıntı kiminde hamilelik döneminde salgılanma olurken kiminde doğumda oluyo şu an gelmemesi sütün gelmeyeceği anlamına gelmez
Ayyyynnneen katiliyorum benim kizimda hamileyken 1 damla bile sütum gelmedi ama dogumdan 3 gun sonra doldu taştı illa gebelikte gelecek diye bi kural yok 🥰🤗

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ayyyynnneen katiliyorum benim kizimda hamileyken 1 damla bile sütum gelmedi ama dogumdan 3 gun sonra doldu taştı illa gebelikte gelecek diye bi kural yok 🥰🤗
Öyle cnm bende hamilelikten önce de sıvı geldi kansermiyim kitle mi var diye doktora gittim hormondan dedi hatta o hormon fazla salgılandığı için hamile kalamıyormuşum ilaç kullandım aynı ay hamile kaldım 😚

Tüm sayfalar yüklendi.