Merak ettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Merak ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,674 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merak ettim
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Cnm benim senin gögüslerin süt topluyor sen sıkmayana kadar süt falan gelmez zaten kaç haftalık hamilesin cnm
Ve bide hiç sıkma o süt bebeğe o kadar çok sağlıklı ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bndede bişey yok canım 24 haftaligim ama tık yok bende duymusdum sıvı gelebilir diye oda olmadı bende bazen sütüm olmucakmi diye korkmuyo değilim ister istemez insan dusunuyo ama bakalım ne olacak
Cnm bebeğinine kadar çok emzirirsen sütün o kadar bol olur☺️

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadar sik emzirip goguslerini bosalttirsan o kadar sut dolar bebek uyudukca sende uyumalisin gece 1 ile 5 arasi süt artışı icin en önemli saatler o saatlerde sık sık emzirmelisin gunde en az 3 litre su tutketmelisin demisti doktorum dediklerini yaptim sütum coktu ama alerjik oldugu icin hic yaramadı icemedi oğlum
Ben günde 3 bardak suyu zor iciyoum 😅

Cnm benim senin gögüslerin süt topluyor sen sıkmayana kadar süt falan gelmez zaten kaç haftalık hamilesin cnm
Doğumdan önce mi yani kuzum bnm ilk hamileligimde olmadı şimdi de yok 38 haftaligim suan

Ayn bnm de öyle
Evet doğumdan önce canım bende 36+3

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kizimi normal yapmıştım kabus gbiydi cok zordu bunu sezeryan istedim caniminici bakalm haftaya salı sezeryana girecem saat 2:30 da
Ay canım benim bende ilkten normal yaptım tabi herkesin doğumu bir olmuyor korktuğum gibü olmadı benim çok şükür ikinciyi yapsam çatır çatır doğururum herhalde dedim 😄 kuzum benim rabbim seni bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻 Bi an önce bebişini kucağına al 🥰

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normalde benım duyduğum ve gördüğüm hamilelerin genelde göğsü akar yani süt akar hamileyken bende öle bişi olmuyor acaba sütüm mü yok herkesin oluyor mu benım ablalarımın hep akardı cevremdekilerde de gördüm ıslanırdı göğüsleri kıyafetin dışına cıkardı onların sütü bolluğundan mı acaba benım göğüslerim şiş ve dolu da deil bilenler var mı
Sütj bolluktan değil gögüs ucu un özü olmadigindan akar sütlerin süthn yok diye degil benim ikinci gebeligim ikisinde de akmadi nekadar sacma sapan seyleri kafaya takiyosunuz bu kadar herkesin vucudu farklı senin sütün daha çok göğsünunde özü vardir akmiyodur bebisin emdikce akar daha iyi olur.

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normalde benım duyduğum ve gördüğüm hamilelerin genelde göğsü akar yani süt akar hamileyken bende öle bişi olmuyor acaba sütüm mü yok herkesin oluyor mu benım ablalarımın hep akardı cevremdekilerde de gördüm ıslanırdı göğüsleri kıyafetin dışına cıkardı onların sütü bolluğundan mı acaba benım göğüslerim şiş ve dolu da deil bilenler var mı
Benim dogum yapmadan once geldi hep fakat bi sorun oldu yine emziremedim..dogum yapmadan once gelmiyor diye sutun olmayacak anlamina gelmez , yeterki dogumdan sonra hic bir sorun cikmasin allah nasip etsinde emdikce zaten sutun gelir, kafana takma sakın..

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı canım senin le dün hemşire diyor bol su iç sütün gelir benimde 36+1 haftalık hamileyim bakalım inşallah gelir eczaneden damla aldım süt olsun diye şimdi den kullan dedi eczaci

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Bende aynı canım senin le dün hemşire diyor bol su iç sütün gelir benimde 36+1 haftalık hamileyim bakalım inşallah gelir eczaneden damla aldım süt olsun diye şimdi den kullan dedi eczaci
Ne damlası canım kontrole gittiğimde doktor da bana su diye bişi var sen neden ondan faydalanmıyorsun demişti 🤷‍♀️cok su içemiyorum ben ya

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ay canım benim bende ilkten normal yaptım tabi herkesin doğumu bir olmuyor korktuğum gibü olmadı benim çok şükür ikinciyi yapsam çatır çatır doğururum herhalde dedim 😄 kuzum benim rabbim seni bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻 Bi an önce bebişini kucağına al 🥰
Amin insallah guzel arkadasim cok teşekkür ederim 🤗💝

Tüm sayfalar yüklendi.