Merak ettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Merak ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,673 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merak ettim
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normalde benım duyduğum ve gördüğüm hamilelerin genelde göğsü akar yani süt akar hamileyken bende öle bişi olmuyor acaba sütüm mü yok herkesin oluyor mu benım ablalarımın hep akardı cevremdekilerde de gördüm ıslanırdı göğüsleri kıyafetin dışına cıkardı onların sütü bolluğundan mı acaba benım göğüslerim şiş ve dolu da deil bilenler var mı
Bndede bişey yok canım 24 haftaligim ama tık yok bende duymusdum sıvı gelebilir diye oda olmadı bende bazen sütüm olmucakmi diye korkmuyo değilim ister istemez insan dusunuyo ama bakalım ne olacak

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Bndede bişey yok canım 24 haftaligim ama tık yok bende duymusdum sıvı gelebilir diye oda olmadı bende bazen sütüm olmucakmi diye korkmuyo değilim ister istemez insan dusunuyo ama bakalım ne olacak
İnşallah bol bol sütümü olur🤲❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alakası yok cnm prolaktin süt hormonunun salgılanmasıyla oluyo akıntı kiminde hamilelik döneminde salgılanma olurken kiminde doğumda oluyo şu an gelmemesi sütün gelmeyeceği anlamına gelmez
Öle mi cok tsk ederm canm

Son aylarda olur yada olmadı diye sütün olmayacak diye bir kaide yok öyle düşünme kendini strese sokma sütün güzelce bebeğine yetecek kadar gelecek bunu düşün aksini hiç düşünme 🤗🤗🥰🥰
İnşallah canım bende son ayım daym zaten

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar normalde benım duyduğum ve gördüğüm hamilelerin genelde göğsü akar yani süt akar hamileyken bende öle bişi olmuyor acaba sütüm mü yok herkesin oluyor mu benım ablalarımın hep akardı cevremdekilerde de gördüm ıslanırdı göğüsleri kıyafetin dışına cıkardı onların sütü bolluğundan mı acaba benım göğüslerim şiş ve dolu da deil bilenler var mı
Benimde kendi kendine akmıyor ama sıkınca akıyor

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım benim son haftalara doğru vardı ama öyle kiyafetimi islatacak kadar değil sıkmadan hayatta gelmiyordu az sıkınca geliyordu ama sakın sıkma canım erken doğuma yol aciyormus benimde yoktu yani hatta normal doğum yapmama rağmen 5.6 gün sonra geldi sütüm
Tam canım tsk ederm

Bende hiç öyle bişey olmadı hamilelikte ve kızım 2 aylık felaket sütüm var sancı yapıyor
İnşallah benımde sütüm bol olur 🤗

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Doğumdan önce mi yani kuzum bnm ilk hamileligimde olmadı şimdi de yok 38 haftaligim suan

Benimde kendi kendine akmıyor ama sıkınca akıyor
Ayn bnm de öyle

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Cnm benim senin gögüslerin süt topluyor sen sıkmayana kadar süt falan gelmez zaten kaç haftalık hamilesin cnm

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ne kadar sik emzirip goguslerini bosalttirsan o kadar sut dolar bebek uyudukca sende uyumalisin gece 1 ile 5 arasi süt artışı icin en önemli saatler o saatlerde sık sık emzirmelisin gunde en az 3 litre su tutketmelisin demisti doktorum dediklerini yaptim sütum coktu ama alerjik oldugu icin hic yaramadı icemedi oğlum

Tüm sayfalar yüklendi.