Merak ettim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Merak ettim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,674 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merak ettim
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ne damlası canım kontrole gittiğimde doktor da bana su diye bişi var sen neden ondan faydalanmıyorsun demişti 🤷‍♀️cok su içemiyorum ben ya
bundan aldım canim eczaneden 1sisesi 89 lira 2tane aldım sabah kahvaltısı yapıyorum 1bardak suya 20damla damlatıp içiyorum tatsız bişey merak etme acı falan değil öğlen akşam yine aynı yemekten sonra 1bardak suya aynı damlatiyorum içiyorum şuan 36+1 haftalık hamileyim bakalım bebek doğarken etki edecek mi ama burada kullanan anneler memnun olduğunu yazmıştı bide ne farkettim benim goyuslerim çok acıyordu dokunamiyordum şimdi bı damladan sonra o acı o hassasiyet gitti canım istersen görevliye yada eşine aldır canım 🧿💕💐

Serra

Kayıtlı Üye
rank
bundan aldım canim eczaneden 1sisesi 89 lira 2tane aldım sabah kahvaltısı yapıyorum 1bardak suya 20damla damlatıp içiyorum tatsız bişey merak etme acı falan değil öğlen akşam yine aynı yemekten sonra 1bardak suya aynı damlatiyorum içiyorum şuan 36+1 haftalık hamileyim bakalım bebek doğarken etki edecek mi ama burada kullanan anneler memnun olduğunu yazmıştı bide ne farkettim benim goyuslerim çok acıyordu dokunamiyordum şimdi bı damladan sonra o acı o hassasiyet gitti canım istersen görevliye yada eşine aldır canım 🧿💕💐
Tam canım tsk ederim ben bunu not alım bende alırım bundan🌸🏵️

Tüm sayfalar yüklendi.