Merak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğum Hikayeleri kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan Merak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,052 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğum Hikayeleri
Konu Başlığı Merak
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar öncelikle hayırlı bayramlar❤️ İnşallah sağlığınız sıhhatiniz yerindedir. Merakımı mazur görün. Bebişleriniz kaç haftalık ve kaç kg doğdu? Siz gebeliğinizde kaç kilo aldınız? Hamiş annelerin bebişleri kaç haftalık ve kaç kg ?
32 Haftalıkken 2100 gram demişti doktor ama boyunu sormadım hiç hamilelik boyunca yani şuan 33+4 günlük oldum 6 kilo aldım

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Şükür balım aslınfa en önemlisi kilo vs değil sağlık sağlık varsa geriso boş rabbim ilk sağlık versin
Aynen öyle balım aynen öyle sağlık en önemlisi vallaha 🤲Rabbim tüm hastalara şifa versin sıkıntıda olanlara derdi olanlara derman versin tüm annelere yavrularını kucağına almayı nasib etsin 🤲🤲🤲♥️♥️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ee aynı bende 17 aldım 55 ile gebe kaldım 😂😂72 ile doğum 61 doğumdan sonra 58 şuan 3 kilo fazlam var Merve 😂😂
Kız sen zayıfmışsın ben 70 kiloyla hamile kaldım 87 kiloyum 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

32 Haftalıkken 2100 gram demişti doktor ama boyunu sormadım hiç hamilelik boyunca yani şuan 33+4 günlük oldum 6 kilo aldım
Maşallah kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kız sen zayıfmışsın ben 70 kiloyla hamile kaldım 87 kiloyum 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Bife benim boy küçük Mervem 1.60 😂😂

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar öncelikle hayırlı bayramlar❤️ İnşallah sağlığınız sıhhatiniz yerindedir. Merakımı mazur görün. Bebişleriniz kaç haftalık ve kaç kg doğdu? Siz gebeliğinizde kaç kilo aldınız? Hamiş annelerin bebişleri kaç haftalık ve kaç kg ?
Hayırlı bayramlar canım benim ilk çocuğum 39 haftalık doğdu 3 kilo 190 grm doğdu ikinci çocuğum 40+5 te doğdu 3 kilo 540 gramdı

Tüm sayfalar yüklendi.