Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar öncelikle hayırlı bayramlar İnşallah sağlığınız sıhhatiniz yerindedir. Merakımı mazur görün. Bebişleriniz kaç haftalık ve kaç kg doğdu? Siz gebeliğinizde kaç kilo aldınız? Hamiş annelerin bebişleri kaç haftalık ve kaç kg ?
Kızlar öncelikle hayırlı bayramlar İnşallah sağlığınız sıhhatiniz yerindedir. Merakımı mazur görün. Bebişleriniz kaç haftalık ve kaç kg doğdu? Siz gebeliğinizde kaç kilo aldınız? Hamiş annelerin bebişleri kaç haftalık ve kaç kg ?
Gunaydın Tatlım iyi bayramlar iyiyiz şükür sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik annelik duygusu tatlım şuan 33 haftalık olduk geçen hafta kontroldeydik 2100 gramdik şükür iyi gidiyor biraz yalancı sancılar başladı sanırım ayaklarım da da şişmeler tabiki mide sorunum da arada var ama inş hayırlısı ile zamanı gelince dogum yaparız eee tabi hiç bitmeyen bir enfeksiyon sorunumuz da varsen nasılsın kuzum
Çok şükür çiçeğim enfeksiyonu hiç deme. Benim vücut artık kandan çok enfeksiyon üretiyor kansızlık hat safhada enfeksiyon tavan . Maşallah bebişine Rabbim vaktinde hayırlı bir şekilde sağ salim kavuştursun inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hayırlı bayramlar balım benim ilk doğumum kızımda 39+0 da 3500 gram doğdu
Bu gebeliğim de ise 36+5 günlüğüm Birkaç gün önce doktora gittim bebeğin kilosu 2800 gram dedi doktor balım
Az kalmış balım son haftalara doğru gidiyorsunuz bebişinlesağlıkla kucağına alırsın inşallah balım
Snada hayırlı bayramlar cnm şuan 34oldum bebeğim 2300 grammis boyu45 ben 55le hamile kaldm şuan 68 kiloyum ama kimseye inandiramiyirm kilomu herkese göre en fazla iki üç kilo almışım bu kdr kilo nerde blmyrm
Ben varya mervem son ah bir kilo aldım almışım 72 kilo ile kayrayı doğurdum tam 2995 gram doğdu 37+6 haftalık iken doğumdan sonra ilk hafta 61e düştüm şuan 58 kiloyum kuzum
Bebeğim senin bebiş sağolsun çabuk kilo verdirir dua et normal kilonun altına düşürmesin yorgunluktan
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İyi bayramlar kuzum. Kızımla ben iyiyiz sen nasılsın Yuşa nasıl. Ben gebeliğim boyunca 20 kilo aldım kızım 40+1 de 3000 Gr doğdu bir hafta önce ki ultrasonda 3200 görünmüştü. Cihazlarla doğum kilosu 200-300 Gr aşağı yukarı farkediyor.
Maşallah çiçeğim bende şükür iyi olmaya çalışıyorum Yuşa bey erken gelmek için içeriyi tırmalıyor maşallah senin bebiş içeriyi baya sevmiş çıkmak bilmemiş
Hayırlı bayramlar canım, pazartesi günü doğumum olcak 37+5 haftalık falan oluyor, 3100 grm 50 cm boyu pazartesine kadar fazla kilo almaz diye düşünüyorum toplam da 5 kilo almıştım 2 sini vermişim 3 kiloyla doğuma gircem
Hayırlı bayramlar benim minnak 37+4 sezeryan ile doğdu 49 cm 3.590 gram doğdu ben ise 16 kg civarında kilo aldım ama benim tüp bebek tedavisi ile olduğu için ilaçlarda kilomu baya bir etkiledi sende sağ salim kucağına alırsın inşallah
Maşallah kuzum Allah razı olsun İlaçlar kilomu aldırdı yoksa verdirdimi
Son düzenleme:
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
Maşallah çiçeğim bende şükür iyi olmaya çalışıyorum Yuşa bey erken gelmek için içeriyi tırmalıyor maşallah senin bebiş içeriyi baya sevmiş çıkmak bilmemiş
Maşallah çiçeğim benim doktor boy söylemiyor ben kustuğum halde 17 kilo aldım sen nasıl başardın 3 kiloyu onun fazlasıda doğumda gider zaten
Maşallah çiçeğim merak etme zamanla kocaman olur karnına sığmaz
Maşallah kuzum Allah razı olsun İlaçlar kilomu aldırdı yoksa verdirdimi
Çok şükür çiçeğim enfeksiyonu hiç deme. Benim vücut artık kandan çok enfeksiyon üretiyor kansızlık hat safhada enfeksiyon tavan . Maşallah bebişine Rabbim vaktinde hayırlı bir şekilde sağ salim kavuştursun inşallah
Maşallah kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah kuzum belki içerden büyüyordur vücut ah keşke bende öyle olabilsem 1 kilo bile alsam direk belli ediyorum
Bebeğim senin bebiş sağolsun çabuk kilo verdirir dua et normal kilonun altına düşürmesin yorgunluktan