Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah çiçeğim bende şükür iyi olmaya çalışıyorum Yuşa bey erken gelmek için içeriyi tırmalıyor maşallah senin bebiş içeriyi baya sevmiş çıkmak bilmemiş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Maşallah çiçeğim benim doktor boy söylemiyor ben kustuğum halde 17 kilo aldım sen nasıl başardın 3 kiloyu onun fazlasıda doğumda gider zaten
Maşallah çiçeğim merak etme zamanla kocaman olur karnına sığmaz
Maşallah kuzum Allah razı olsun İlaçlar kilomu aldırdı yoksa verdirdimi
Kızlar öncelikle hayırlı bayramlar İnşallah sağlığınız sıhhatiniz yerindedir. Merakımı mazur görün. Bebişleriniz kaç haftalık ve kaç kg doğdu? Siz gebeliğinizde kaç kilo aldınız? Hamiş annelerin bebişleri kaç haftalık ve kaç kg ?
Hayırlı bayramlar sanada kuzum
Benim kızım 40 haftalık 3800 doğmuştu ben sadece 8 kilo almıştım
Şu an ise 31 haftalık gebeyim 28. Haftada 1300 dü kilosu şu an ne kadar bilmiyorum ben sadece 1 kilo aldım şu ana kadar
Kızlar öncelikle hayırlı bayramlar İnşallah sağlığınız sıhhatiniz yerindedir. Merakımı mazur görün. Bebişleriniz kaç haftalık ve kaç kg doğdu? Siz gebeliğinizde kaç kilo aldınız? Hamiş annelerin bebişleri kaç haftalık ve kaç kg ?
Selam canım kızım 38hafdada doğdu 3kilo 650gramdı ben 10klo almışdım toplamda şimdi 22hafdalık hamileyim ilk 3ay 15kilo vermişdim şimdi o kilon üzerine 2kilo gelmiş bebeyimde 20hafda da gitdiyimde 350gramdı şimdi bilmiyorum kaç Rabbim her kese sağ salim yavrusunu kucağlna almayı nasib etsin İnşaAllah doğum yapanlarda hayırla güle güle büyütsünler
41+1 de 3.635 gram normal doğdu 3 aya girdik şimdi çok şükür 30 kilo kadar aldım 20 doğumda gitti 5 kiloda sonradan verdim, 55 kilo ile başlamıştım şimdi 60 62 arası oynuyor
Çok şükür çiçeğim enfeksiyonu hiç deme. Benim vücut artık kandan çok enfeksiyon üretiyor kansızlık hat safhada enfeksiyon tavan . Maşallah bebişine Rabbim vaktinde hayırlı bir şekilde sağ salim kavuştursun inşallah
Maşallah kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah kuzum belki içerden büyüyordur vücut ah keşke bende öyle olabilsem 1 kilo bile alsam direk belli ediyorum
Bebeğim senin bebiş sağolsun çabuk kilo verdirir dua et normal kilonun altına düşürmesin yorgunluktan
Maşallah kuzum benim hayalimde öyleydi ama hayalde 0 kilo gerçekte 17 kilo
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
Hayırlı bayramlar sanada kuzum
Benim kızım 40 haftalık 3800 doğmuştu ben sadece 8 kilo almıştım
Şu an ise 31 haftalık gebeyim 28. Haftada 1300 dü kilosu şu an ne kadar bilmiyorum ben sadece 1 kilo aldım şu ana kadar
Selam canım kızım 38hafdada doğdu 3kilo 650gramdı ben 10klo almışdım toplamda şimdi 22hafdalık hamileyim ilk 3ay 15kilo vermişdim şimdi o kilon üzerine 2kilo gelmiş bebeyimde 20hafda da gitdiyimde 350gramdı şimdi bilmiyorum kaç Rabbim her kese sağ salim yavrusunu kucağlna almayı nasib etsin İnşaAllah doğum yapanlarda hayırla güle güle büyütsünler
41+1 de 3.635 gram normal doğdu 3 aya girdik şimdi çok şükür 30 kilo kadar aldım 20 doğumda gitti 5 kiloda sonradan verdim, 55 kilo ile başlamıştım şimdi 60 62 arası oynuyor
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)