Kızlar öncelikle hayırlı bayramlar İnşallah sağlığınız sıhhatiniz yerindedir. Merakımı mazur görün. Bebişleriniz kaç haftalık ve kaç kg doğdu? Siz gebeliğinizde kaç kilo aldınız? Hamiş annelerin bebişleri kaç haftalık ve kaç kg ?
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Benim psikolojimide bozuyon şuan ben 17 kilo aldım
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Ben varya mervem son ah bir kilo aldım almışım 72 kilo ile kayrayı doğurdum tam 2995 gram doğdu 37+6 haftalık iken doğumdan sonra ilk hafta 61e düştüm şuan 58 kiloyum kuzum
Rekor bende gibime geldi o gün tarttım kendimi 90 kilo çıktım kızımdada öyleydim 95 kiloydum almışımda almışım valla
2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Aynen öyle
ben kızımda 95 kiloydum 3 ayda 65 kiloya indim kanımda enfeksiyon falan çıktı 2 gün hastanede yattım serum falan verdiler ateşim çıkıyordu hiçbir şeye ağzımı bile süremiyordum o yüzden baya bi kilo verdim aşırı derecede zayıfladım ama çokşükür geçti hepsi çok şükür
2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur. Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr
Aynen öyle
ben kızımda 95 kiloydum 3 ayda 65 kiloya indim kanımda enfeksiyon falan çıktı 2 gün hastanede yattım serum falan verdiler ateşim çıkıyordu hiçbir şeye ağzımı bile süremiyordum o yüzden baya bi kilo verdim aşırı derecede zayıfladım ama çokşükür geçti hepsi çok şükür