Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar öncelikle hayırlı bayramlar İnşallah sağlığınız sıhhatiniz yerindedir. Merakımı mazur görün. Bebişleriniz kaç haftalık ve kaç kg doğdu? Siz gebeliğinizde kaç kilo aldınız? Hamiş annelerin bebişleri kaç haftalık ve kaç kg ?
Ben varya mervem son ah bir kilo aldım almışım 72 kilo ile kayrayı doğurdum tam 2995 gram doğdu 37+6 haftalık iken doğumdan sonra ilk hafta 61e düştüm şuan 58 kiloyum kuzum
Aynen öyle
ben kızımda 95 kiloydum 3 ayda 65 kiloya indim kanımda enfeksiyon falan çıktı 2 gün hastanede yattım serum falan verdiler ateşim çıkıyordu hiçbir şeye ağzımı bile süremiyordum o yüzden baya bi kilo verdim aşırı derecede zayıfladım ama çokşükür geçti hepsi çok şükür
Aynen öyle
ben kızımda 95 kiloydum 3 ayda 65 kiloya indim kanımda enfeksiyon falan çıktı 2 gün hastanede yattım serum falan verdiler ateşim çıkıyordu hiçbir şeye ağzımı bile süremiyordum o yüzden baya bi kilo verdim aşırı derecede zayıfladım ama çokşükür geçti hepsi çok şükür