Sorum var Merhaba

• Konbuyu başlatan Bahar akil
  • Toplam 44 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bahar akil tarafından oluşturulan Merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,987 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba
Konbuyu başlatan Bahar akil
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋
B

Bahar akil

Guest
Başka kadınlara gitcem diyor zevk vermiyorsun kadın bile değilsin git interneti ac birşeyler öğren dedi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hamileyim ben eşimden soğudum ilişki yaşamak istiyor ama ben istemiyorum ?
Gebelikte çok normal canım eşinden soğumuş olmuyorsun aslında ilişki istemiyorsun bu birçok kadının başına geliyor emin ol sıkma canını üzme kendini eşine açık bir şekilde ifade et eminim anlayışla karşılar 🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bana diyor kadınlık öğren
Höst o erkek olmuş ama adamlık mevkiine varamamış hele adam olsun da öyle kadın istesin karşısında o nasıl bir söz yaa!! Anlayışsız odun

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Gebelikte çok normal canım eşinden soğumuş olmuyorsun aslında ilişki istemiyorsun bu birçok kadının başına geliyor emin ol sıkma canını üzme kendini eşine açık bir şekilde ifade et eminim anlayışla karşılar 🤗🤗

Höst o erkek olmuş ama adamlık mevkiine varamamış hele adam olsun da öyle kadın istesin karşısında o nasıl bir söz yaa!! Anlayışsız odun
Öyle erkekgi elime alır balkondan firlatirim host😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Öyle erkekgi elime alır balkondan firlatirim host😂
Di mi öküz herif ya ne demek kadınlığı öğren demiyor ki benim karım hamile adam olayım demiyor kalkmış dediğine bak ya cidden bunu balkon kesmez direkt uzaya fırlatmak lazım

Öyle mi deei cidden anneun evine git kuzum hayır gelmez o serefsizdeb sana her şey ilişki mi ya
Kesinlikle ya böyle rezil biri baba olmayı hak etmiyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Di mi öküz herif ya ne demek kadınlığı öğren demiyor ki benim karım hamile adam olayım demiyor kalkmış dediğine bak ya cidden bunu balkon kesmez direkt uzaya fırlatmak lazım

Kesinlikle ya böyle rezil biri baba olmayı hak etmiyor
Vallaha biri bana bunu diyecek öyle kocayı ben napayım ne boka yariyacak ancak uckurlari

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar