Herşey ilişki mı erkekler için bana diyor seni gül yüzün için evlenmedim diyor
B Bahar akil Guest 10 Eylül 2022 #21 Herşey ilişki mı erkekler için bana diyor seni gül yüzün için evlenmedim diyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 10 Eylül 2022 #22 Bahar akil' Alıntı: Herşey ilişki mı erkekler için bana diyor seni gül yüzün için evlenmedim diyor Genişletmek için tıkla ... Ahlaksız ya her şey adam olan için ilişki değil canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Eylül 2022 Hele adam ise sen 1 yıl dokunma bana nede başkasına de bakmaz dokunmaz bileb
Bahar akil' Alıntı: Herşey ilişki mı erkekler için bana diyor seni gül yüzün için evlenmedim diyor Genişletmek için tıkla ... Ahlaksız ya her şey adam olan için ilişki değil canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Eylül 2022 Hele adam ise sen 1 yıl dokunma bana nede başkasına de bakmaz dokunmaz bileb
B Bahar akil Guest 10 Eylül 2022 #23 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ahlaksız ya her şey adam olan için ilişki değil canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Eylül 2022 Hele adam ise sen 1 yıl dokunma bana nede başkasına de bakmaz dokunmaz bileb Genişletmek için tıkla ... Hamile halimle napacam
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ahlaksız ya her şey adam olan için ilişki değil canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Eylül 2022 Hele adam ise sen 1 yıl dokunma bana nede başkasına de bakmaz dokunmaz bileb Genişletmek için tıkla ... Hamile halimle napacam
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 10 Eylül 2022 #24 Bahar akil' Alıntı: Hamile halimle napacam Genişletmek için tıkla ... Ailen sahip çıkmaz mı ne kadarlık gebesin canım
Bahar akil' Alıntı: Hamile halimle napacam Genişletmek için tıkla ... Ailen sahip çıkmaz mı ne kadarlık gebesin canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 10 Eylül 2022 #26 Bahar akil' Alıntı: Zorla olacak diyor Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun kuzum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 10 Eylül 2022 #28 Rlca ederiz canım hayırlı geceler
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 10 Eylül 2022 #29 Bahar akil' Alıntı: Kızlar hamileyim ben eşimden soğudum ilişki yaşamak istiyor ama ben istemiyorum ? Genişletmek için tıkla ... Hormonlardan kaynaklı olabiliyor kuzum endişe etme ama eşini de kısıtlama bence
Bahar akil' Alıntı: Kızlar hamileyim ben eşimden soğudum ilişki yaşamak istiyor ama ben istemiyorum ? Genişletmek için tıkla ... Hormonlardan kaynaklı olabiliyor kuzum endişe etme ama eşini de kısıtlama bence
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 10 Eylül 2022 #30 Umutluuu' Alıntı: Vallaha biri bana bunu diyecek öyle kocayı ben napayım ne boka yariyacak ancak uckurlari Genişletmek için tıkla ... Cidden aşırı kızdım ya ne kadının erkeğe ne erkeğin kadına böyle birşey demesine tahammül edebilirim ya. Ne demek böyle bir ifade ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Eylül 2022 Bahar akil' Alıntı: Herşey ilişki mı erkekler için bana diyor seni gül yüzün için evlenmedim diyor Genişletmek için tıkla ... Yaa sabır Cidden aşırı sinir oldum yaa cidden boğasım geldi o herifi
Umutluuu' Alıntı: Vallaha biri bana bunu diyecek öyle kocayı ben napayım ne boka yariyacak ancak uckurlari Genişletmek için tıkla ... Cidden aşırı kızdım ya ne kadının erkeğe ne erkeğin kadına böyle birşey demesine tahammül edebilirim ya. Ne demek böyle bir ifade ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 10 Eylül 2022 Bahar akil' Alıntı: Herşey ilişki mı erkekler için bana diyor seni gül yüzün için evlenmedim diyor Genişletmek için tıkla ... Yaa sabır Cidden aşırı sinir oldum yaa cidden boğasım geldi o herifi