Sorum var Merhaba

• Konbuyu başlatan Bahar akil
  • Toplam 44 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bahar akil tarafından oluşturulan Merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,007 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba
Konbuyu başlatan Bahar akil
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Valla ağzına sağlık çok haklısın biraz salak demene güldüm ama haklısın
Ne bu erkekler böyle öz güvenli biz pisirik biz kirmayalim dedikçe kendilerini bı halt zannediyorlar. O beğenmediği kadın değilsin dediği hayat arkadaşı sayesinde yuvası kendilerine ait evi oldu. Ve o kadın sayesinde baba olucak sanki bu hamile neyin hormonel yükselmesi acaba roller değişti galiba sinirimi bozdu gece gece.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ahahah adam parfüm sıkıyordu ama nafile 😂😂
Ben ne kendisine ne sarılması a nede parfümünü taamulum vardı Allah'ım canımı alsa o kadar eziyet geliyordu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ne bu erkekler böyle öz güvenli biz pisirik biz kirmayalim dedikçe kendilerini bı halt zannediyorlar. O beğenmediği kadın değilsin dediği hayat arkadaşı sayesinde yuvası kendilerine ait evi oldu. Ve o kadın sayesinde baba olucak sanki bu hamile neyin hormonel yükselmesi acaba roller değişti galiba sinirimi bozdu gece gece.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben ne kendisine ne sarılması a nede parfümünü taamulum vardı Allah'ım canımı alsa o kadar eziyet geliyordu
Aynne öyle kuzn da bazıları cidden uckuruna düşkün Allah'ın bu hanımefendi inden yardımcısı olsun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bunun böyle olucagini bilmiyormuydun. Evlenmeseydin o halde genel evleri pavyon dolu zevk veren bulurdun biri olmazsa biri olurdu hergun değişik olurdu sana onlar yakışır diycen olmuyor.
Allah enişteye yardım etsin adam Saba ters laf edemez direk lafı yapıştırirsib haaa

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...