Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,617 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
😂😂Klasik şeyi söylemicem ama anladın sen kuzum 😂😂 bence hava değişikliği yorgunluk stres kan değerlerinde değişiklik bu tür şikayetler yapabilir adetin geçerse gerekeni yaparsın kuzum 😂😂
Hahhahahhaha söyleme söyleme 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız insanın istemediği şey hep başına gelirmiş benim hep öyle oluyor neyi istemesem o olur
Hayırlısı demekten başka çarem yok o hakde kuzum

Geliyormu gelmekte olan kardeş 😂😂😂
Kız tövbe deee

O korkuyu iki kere yaşadım😂😂 benim yaramaz yetiyor bana maşallahı var 3 çocuğa bedel🤭
Hahahahahha bizim kayrada öyle bakalım hayırlısı kuzum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Kız tövbe deee

Hadi hayırlısı diyeyim o zaman 😂😂

❤️CANDAN❤️

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı günler kızlar nasılsınız ne var ne yok. Bebişler nasıl 😍😍. Benim bir sorum var bir kaç gündür midem bulanıyor regl gününde olursam 7 gün var hiç bir regl belirtimde yok şuanlık kasık bel ağrısı gibi bu mide bulantısı neden olabilir 🤦🏻‍♀️. Aşırı halsizlik var yanı sıra sürekli uyumak istiyorum
Anammm geçen gün ben belirti bugün sen hadi hayırlısı sende garantidir 😂😂😂 gözün aydın diyelim mi canım 🥰😂 Kayra paşaya kardeş❤️

O korkuyu iki kere yaşadım😂😂 benim yaramaz yetiyor bana maşallahı var 3 çocuğa bedel🤭
Bu dönemin çocuklarının hepsi mi böyle ya gece nasıl uyuyup uyandığımı hatırlamıyorum yorgunluktan 🤦🏼‍♀️😂

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Kız tövbe deee

Aynen öyle hakkında hayırlısı olsun canm

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank

Kız tövbe deee

Tövbe tövbe 🙊😂😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Afedersin anamı aglatiyo ne yapacak bu ara çok huysuz bugün gene banyo yapdirdik ama anammm delirdi delirdi dişleri rahatsız ediyo arka disler çıkacak galiba ne yiyo ne duruyo uykuya zor geçiyo öyle isde bacım Kayram ne yapiyo iyimi oda
Kayra da çok huysuz kuzum 2 tane birden diş çıkeıyor eli bir ağzının sağında bir solunda diş kaşıyıcı bile almıypr

Hayırlı günler kızlar nasılsınız ne var ne yok. Bebişler nasıl 😍😍. Benim bir sorum var bir kaç gündür midem bulanıyor regl gününde olursam 7 gün var hiç bir regl belirtimde yok şuanlık kasık bel ağrısı gibi bu mide bulantısı neden olabilir 🤦🏻‍♀️. Aşırı halsizlik var yanı sıra sürekli uyumak istiyorum
Ha ha haahahahahha😅😅😅
Merak ediyorsundur diye yazıyorum kuzum inan 2 çocuklu hayat çok güzel ben çok sevdim 💕
Evet birçok şeye öncekine nazaran yine geç yetisiyorsun ama 1 ile 2 arasında pekte bir fark yok benim ilk azgın sıpam zaten hiç yerinde durmuyordu tekkende hicbirseye vaktim olmuyirdu şimdide olmuyor değişen birşey yok yani Allah gerçekten yardım ediyor hatta sana şu kadar söyliyim oğlum bu doğum sürecinde o kadar olgunlaştı ki kardeşini birlikte doyuruyoruz birlikte cici yapıyoruz hatta kardeşi ağlayınca gelip bana haber veriyor bile iyiki doğmuş sürpriz yumurtalarım.
Hamileyken çok depresyona girmiştim 1 taneye zor yetisiyorm 2. nasıl yapacağım diye ama iyiki iyiki iyiki arası yakın olmuş 😍😍😍❤️❤️❤️🐣🐣

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ha ha haahahahahha😅😅😅
Merak ediyorsundur diye yazıyorum kuzum inan 2 çocuklu hayat çok güzel ben çok sevdim 💕
Evet birçok şeye öncekine nazaran yine geç yetisiyorsun ama 1 ile 2 arasında pekte bir fark yok benim ilk azgın sıpam zaten hiç yerinde durmuyordu tekkende hicbirseye vaktim olmuyirdu şimdide olmuyor değişen birşey yok yani Allah gerçekten yardım ediyor hatta sana şu kadar söyliyim oğlum bu doğum sürecinde o kadar olgunlaştı ki kardeşini birlikte doyuruyoruz birlikte cici yapıyoruz hatta kardeşi ağlayınca gelip bana haber veriyor bile iyiki doğmuş sürpriz yumurtalarım.
Hamileyken çok depresyona girmiştim 1 taneye zor yetisiyorm 2. nasıl yapacağım diye ama iyiki iyiki iyiki arası yakın olmuş 😍😍😍❤️❤️❤️🐣🐣
Yaaa ne kadar güzel kuzum 😍😍. Maşallah insan böyle anlatılınca bile özeniyor ama işte korku korkudur yapamam diye çok korkuyorum gerçi hoş şuan hiç bir şeh belli değil 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.