Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,614 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı günler kızlar nasılsınız ne var ne yok. Bebişler nasıl 😍😍. Benim bir sorum var bir kaç gündür midem bulanıyor regl gününde olursam 7 gün var hiç bir regl belirtimde yok şuanlık kasık bel ağrısı gibi bu mide bulantısı neden olabilir 🤦🏻‍♀️. Aşırı halsizlik var yanı sıra sürekli uyumak istiyorum
Canım nasıl oldun hala devam ediyor mu bulantın halsizliğin regl oldun mu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İnsaallah kuzum sen ne uapıyorsun Nasıslın uzun suredir yoktun
Çok şükür iyiyim canım.
Evet bir takım aksilikler oldu üst üste spiral kaydığını öğrendim endişelerim oldu acaba gebelik filan olmuşmudur diye çok korktum ama çok şükür adet oldum sonrasında da rahimde kist olduğunu öğrendim sonra ayağıma kaynar su döküldü yandı 1 haftadır şükür iyiye gidiyor şimdide 3 gündür hastanedeyiz adem hasta ishal ateş iştahsızlık var yatıyoruz burda tüm bunlar psikolojikmen beni çökertti

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Çok şükür iyiyim canım.
Evet bir takım aksilikler oldu üst üste spiral kaydığını öğrendim endişelerim oldu acaba gebelik filan olmuşmudur diye çok korktum ama çok şükür adet oldum sonrasında da rahimde kist olduğunu öğrendim sonra ayağıma kaynar su döküldü yandı 1 haftadır şükür iyiye gidiyor şimdide 3 gündür hastanedeyiz adem hasta ishal ateş iştahsızlık var yatıyoruz burda tüm bunlar psikolojikmen beni çökertti
Cidden mi ya be kadar berbat günler geçirmişsin ve devam ediyorsun çok geçmil olsun canım bol bol dua oku ay nazara çok şnanırım🤦🏻‍♀️. Ayağın şimdi nasıl hümeyra kimle kalıyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Cidden mi ya be kadar berbat günler geçirmişsin ve devam ediyorsun çok geçmil olsun canım bol bol dua oku ay nazara çok şnanırım🤦🏻‍♀️. Ayağın şimdi nasıl hümeyra kimle kalıyor
Sağol canım annemde diyor du ordan çıkınca sadaka ver diye başıniza üst üste çok şeyler geldi diye
Ayağım çok şükür geçiyor canım kabuk tutmuş Hümeyra kayınvalidenler de kalıyor canım

Tüm sayfalar yüklendi.