Mide bulantısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Mide bulantısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,614 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Mide bulantısı
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa ne kadar güzel kuzum 😍😍. Maşallah insan böyle anlatılınca bile özeniyor ama işte korku korkudur yapamam diye çok korkuyorum gerçi hoş şuan hiç bir şeh belli değil 😂😂
Canm vala doğru söylüyor benim kizlarimda Ardi ardına oldular maşallah şımdı ikisi biyerde oynuyorlar biri 6 biri 5yaşında ikisini biyerde buyutdüm

Hayırlı günler kızlar nasılsınız ne var ne yok. Bebişler nasıl 😍😍. Benim bir sorum var bir kaç gündür midem bulanıyor regl gününde olursam 7 gün var hiç bir regl belirtimde yok şuanlık kasık bel ağrısı gibi bu mide bulantısı neden olabilir 🤦🏻‍♀️. Aşırı halsizlik var yanı sıra sürekli uyumak istiyorum
Hamile olabilirmiş cnm😌🥰

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Hayırlı günler kızlar nasılsınız ne var ne yok. Bebişler nasıl 😍😍. Benim bir sorum var bir kaç gündür midem bulanıyor regl gününde olursam 7 gün var hiç bir regl belirtimde yok şuanlık kasık bel ağrısı gibi bu mide bulantısı neden olabilir 🤦🏻‍♀️. Aşırı halsizlik var yanı sıra sürekli uyumak istiyorum
Aslında sıcaklardan olabilir şuan aynı şeyleri bende yaşıyorum açıkçası ama genede Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.