Morelim bozuk😒

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nupel karayel tarafından oluşturulan Morelim bozuk😒 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,772 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Morelim bozuk😒
Konbuyu başlatan Nupel karayel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nur.nur.nur

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
O çok bekler artık suyu 😄
kaynananin tepkisini merak ettim ben ne dedi gece gittigin zaman gitme falan demedimi hiç
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

allah akil fikir versin böyle kaynanalara 😉🤭🤭

Son düzenleme:

Fatma Özgen

Kayıtlı Üye
rank
38+4 günlüğüm ve ilk gebeligim 4gundur sancilarim oluyor hatta demistim pazar günü sancilrim var die hastaneye gidicektim sonra dindi bu 5gundur sancilarim oluyor bugunde vardi baya, yürüyüş yaptim dedim hastaneye gidicem kaynanam dedi git sende bisey yapmazlar evde sancini cek ben korkuyorum coktandir doktora gitmiyorum dedim bi giidm belki bi sikinti yada sorun vardif izin vermedi dedi yok suyun gelene kadar gidemezsin ya herkezdemi su geliyor ben bilmiyorimda oyuzden morelim bozuluyor
Canım sen niye ona buna bakıyorsun ben 32+5 hafta lıktı sancım vardı gitim iki santim açılmam olmuş bebeğin kalbi hızlı atmaya başladı doktor sancım başladığında niye gelip baktırmadın belki santimleride engeleye bilirdik dedi kızdı onun için gidip baktır santimlerine bebeğin durumuna yengem iki çocuk doğurdu ikisinde de hastanede patlattılar suyunu herkeste gelmeski o beklemek doğru değil ..🤔🤔

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
Canım sen niye ona buna bakıyorsun ben 32+5 hafta lıktı sancım vardı gitim iki santim açılmam olmuş bebeğin kalbi hızlı atmaya başladı doktor sancım başladığında niye gelip baktırmadın belki santimleride engeleye bilirdik dedi kızdı onun için gidip baktır santimlerine bebeğin durumuna yengem iki çocuk doğurdu ikisinde de hastanede patlattılar suyunu herkeste gelmeski o beklemek doğru değil ..🤔🤔
Evet benimde hastaneden patladı ama doğum zor ama sonu çok güzel o bebek geldiğinde herşeyi unutuyorsun

kaynananin tepkisini merak ettim ben ne dedi gece gittigin zaman gitme falan demedimi hiç

Şok olmuşlardı vala hiç beklemiyorladi

Tüm sayfalar yüklendi.