Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kadar güzel ve detaylı yazmışsınız çok teşekkür ediyorum öncelikle inşallah bende duyarım o minik kalp sesini ilki düşükle sonuçlandığı için gelişemediği için ister istemez acaba diyorum öncekinde aksine halsizlik mide bulantısı ve kusma olmuştu az da olsa bunda 0 belirti 18 nisanda adet olmam lazımdı olmadım 19unda test yaptım çıktı 20sinde beta 1075 çıktı 26 sında doktora gittim kese göründü 10 mayısta çağırdı kalp atışı için aksine bazı şeyleri canım bile çekiyor diyebilirim dün gece rüyamda patates kızartması gördüm mesela canım nasıl çekti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaaaa sanki öyle olmayınca bebek gelişmiyor diye düşündüm ilki gelişemediği için alınmıştı aynı şeyler olur mu tedirginliği var
İnşallah hiçbir şey olmicak anneliğin verdiği duyguyla öyle hissediyorsun tedirgin oluyor insan haliyle ben belim ağrıyor diye sabaha kadar uyuyamazdım kendi kendime ya erken doğum olursa diye yiyip bitirdim kendimi ama çok şükür doktorumuz bir sıkıntı olmadığını söyledi sende merak etme birşey olmicak inşallah
Ne kadar güzel ve detaylı yazmışsınız çok teşekkür ediyorum öncelikle inşallah bende duyarım o minik kalp sesini ilki düşükle sonuçlandığı için gelişemediği için ister istemez acaba diyorum öncekinde aksine halsizlik mide bulantısı ve kusma olmuştu az da olsa bunda 0 belirti 18 nisanda adet olmam lazımdı olmadım 19unda test yaptım çıktı 20sinde beta 1075 çıktı 26 sında doktora gittim kese göründü 10 mayısta çağırdı kalp atışı için aksine bazı şeyleri canım bile çekiyor diyebilirim dün gece rüyamda patates kızartması gördüm mesela canım nasıl çekti
Yaaaa sanki öyle olmayınca bebek gelişmiyor diye düşündüm ilki gelişemediği için alınmıştı aynı şeyler olur mu tedirginliği var
İlk tecrübenizle alakalı çok normal bu şekilde düşünmüş olmanız. Dua edelim hep hep böyle gitsin bol bol keyfine varın hamileliğinizin doktora gittiğinizde bizede yazın merak ederim ben bebiş nasıl sağlığı yerinde mi siz nasılsınız diye
Kızlar son adet tarihime göre 7 hafta bitecek ama hala ne bulantı ne kusma ne halsizlik ne yorgunluk gebeliğe dair bir belirti yok göğüs hassasiyetim dışında bide arada giren saniyelik kasık sancılarım dışında ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı tedirginim ayın 10unda kalp atışı için gideceğim keseyi geçen hafta pazartesi görmüştük
Benim hiç belirtim olmadı canm 2 ayımı bitirdikten sonra başladı ağrılarım sizilarim Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah herşey gönlünüzce olur iyi dusunki iyi olsun herşey
Kızlar son adet tarihime göre 7 hafta bitecek ama hala ne bulantı ne kusma ne halsizlik ne yorgunluk gebeliğe dair bir belirti yok göğüs hassasiyetim dışında bide arada giren saniyelik kasık sancılarım dışında ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı tedirginim ayın 10unda kalp atışı için gideceğim keseyi geçen hafta pazartesi görmüştük
Ne güzel keşke benimde öyle olsaydı benim hamile kaldığım gibi başlıyor uyku halim halsizliğim her gebelik bir olmuyor ama inşallah hep böyle devam eder olmaz bulantın halsizliğin mahvediyor insanı merak etme içini ferah tut iyidir inşallah bebişin de duyarsın miniğin kalp atışlarını gittiğinde
Kızlar son adet tarihime göre 7 hafta bitecek ama hala ne bulantı ne kusma ne halsizlik ne yorgunluk gebeliğe dair bir belirti yok göğüs hassasiyetim dışında bide arada giren saniyelik kasık sancılarım dışında ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı tedirginim ayın 10unda kalp atışı için gideceğim keseyi geçen hafta pazartesi
Endisenme bence benim de bugün 11hafta 4 gün oldu.. İlk başlarda bende sadece kasık ta anlık bir kramp ara ara. Göğüste hassasiyet yaşıyordum o kadar. Son 2 haftadır. Başladı halsizlik yorgunluk sürekli uyuma isteği. Mide bulantım bile yok normalde olmadı da.. Sadece son iki gündür yemek yaparken yağın kokusu beni rahatsız ediyor tiksiniyorum. Merak etme kişiden kişiye değişiyor demkki. Isallah hiç Bi sorun çıkmadan hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularimizi
Benimde belirtim yok bunun için dua etmeliyiz ve şükretmeliyiz bugün kanamam oldu hastaneye gittim çok korkarak bi sorun olmadığını söyledi bize düşen bence halimize şükredip çok fazla sorgulayıp kendimizi üzmemek rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin bu arada adım Sümeyye sizinde selin sanırım anlık olarak ismimizle dua edelim tanımadığımız kişilere yapılan dua çok önemli
Bendede aynısı 16. Haftamdayım hic belirtim yok göğüste bile cok sukur rahat geçiyor ama seni anlıyorum ben her doktora gittiğimde benim belirtim yok korkuyorum derdim bünyeden bünyeye değişiyor sanirim
Bence dua et belirtisiz geçsin kızımda 18. Haftaya kadar kustum perişan oldum. Şimdi ikinciye hamileyim ve 6. Haftada başlayan bulantı ve kusmalar 11. Haftada artarak devam ediyor evde kızıma vakit bile ayıracak gücüm kalmadı herkes belirti vermez kardeşim 2 hamileliğini de belirtisiz geçirdi. Inş sağlıkla kucağımiza alırız bebisleri