Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nedir bu görümce ve kaynanadan çektiğim😔😭benimde evim olmayacakmı 😭😭
Çok üzgünüm,çok mutsuzum ve çok stresliyim kızlar çoookderdimi anlatsam dinlersinizayrı eve çıkmam için bana bol bol dua edebilir misiniz dualarınıza çok ihtiyacım var
Allah yardımcın olsun canım, eşimin ailesinden herkesi çok severim gider saatlerce otururum ama aynı evde yaşamaya gelince olmaz.. Baş başa kalamazsın istediğin gibi yatıp kalkamazsın çok zor ya. Eşin biraz anlayışlı olsa keşke ama hakkında hayırlısı olsun
Olmazmı canım herşeye karışıyorlar bide oğluma elülün 10'unda bez sipariş ettim internetten 6 paket 2 numara bez o zman oğlum daha 1 aylık falandı 1 paketini kullandım baktım küçük gelemeye başladılar eşimin annesi dedi kullanın bitsin dedim olmuyorlar sıkıyorlar dedi onlar bitsin ondan sonra büyük beden alırım o paketlerden 4 tanesini zar zor bitirdim ve gerçekten çok sıkıyorlardı ve halada sıkıyorlar bide oğlum altına yapınca hemen dışarı sızıyor kıyafetine bulaşıyor o bezlerden daha 2 paket var ve artık gerçekten de olmuyor kaynanamda almıyor izin vermiyor alalım da oğlumu böyle görünce çok üzülüyorum ve strese giriyorum oğluma bir paket bez bile alamıyorum bu evde o yüzden ayrı eve çıkamk istiyorum eşime annen izin vermiyor alayımda demedim desemde boş zaten annesini haklı çıkarır kessin hep öyle yapıyor çünküü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım ya valla zor ne diyim bizim toplumumuzda tek erkek çocuk olunca evden ayrilsin istemezler genelde.ya tamam da evin ayri olsun onlarda yakın olsun sana yine gider gelirsiniz.hizmetlerini de yaparsın ama sana ait bi yer olsa keşke ya sıkma canını canım her işte bir hayır var dua et bekle Allah içine ferahlık versin inşallah
Allah yardımcın olsun canım, eşimin ailesinden herkesi çok severim gider saatlerce otururum ama aynı evde yaşamaya gelince olmaz.. Baş başa kalamazsın istediğin gibi yatıp kalkamazsın çok zor ya. Eşin biraz anlayışlı olsa keşke ama hakkında hayırlısı olsun
Aynen bizde de aynı valla gelirler giderler.ben giderim ilgi alaka herşey yolunda ama gel bizimle otur deseler asla kabul etmem yapamam da bilmiyorum.hersey bana ait olmalı o şekilde yaşayamam herhalde.
Canım ya valla zor ne diyim bizim toplumumuzda tek erkek çocuk olunca evden ayrilsin istemezler genelde.ya tamam da evin ayri olsun onlarda yakın olsun sana yine gider gelirsiniz.hizmetlerini de yaparsın ama sana ait bi yer olsa keşke ya sıkma canını canım her işte bir hayır var dua et bekle Allah içine ferahlık versin inşallah
Aynen bizde de aynı valla gelirler giderler.ben giderim ilgi alaka herşey yolunda ama gel bizimle otur deseler asla kabul etmem yapamam da bilmiyorum.hersey bana ait olmalı o şekilde yaşayamam herhalde.
Onu dedimde olmadı baba evine gittim bir hafta kaldım Ayşem annesi babası bu kız bize olmaz boşa dedi ve boşa dedi eşim ne beni aradı 1 hafta boyunca nede annesine babasına karşı gelip hayır boşamıyorum dedi sesini etmede kabul etti resmen ses çıkarmaması kabul etmesi manasına geliyor o zaman kızımız 1 yaşındaydı ve kızını bile düşünmedi anlayacağın
Özel diye bişey yok Ayşem sığıntı gibi yaşıyorum işte evlilik böylemi yani ben eşimle evde rahat bir şekilde davranamayacakmıyım
Denedim bitanem ama beni boşayacaktı ayrı ev için evin tek erkek çocuğu diye diyor anneme babama kim bakar dedim herkesin 1 tane oğlu var senin ailenin tek yok
Aynen öyle diyordu canım çokda güzel yumuyor
Eşim evi tek erkek çocuğu diye diyor annem babama kim bakar dedim bizim huzurumuz ne olacak ayrı eve çıkmak istiyorum dedi ölsende ayırmayacam evi bana bunu dedi
Çok üzgünüm,çok mutsuzum ve çok stresliyim kızlar çoookderdimi anlatsam dinlersinizayrı eve çıkmam için bana bol bol dua edebilir misiniz dualarınıza çok ihtiyacım var