Nedir bu görümce ve kaynanadan çektiğim😔😭benimde evim olmayacakmı 😭😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mutsuz kadın tarafından oluşturulan Nedir bu görümce ve kaynanadan çektiğim😔😭benimde evim olmayacakmı 😭😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,854 kez görüntülenmiş, 110 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Nedir bu görümce ve kaynanadan çektiğim😔😭benimde evim olmayacakmı 😭😭
Konbuyu başlatan Mutsuz kadın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım ❤️ insanın kendi evi kendi düzeni gibisi yok inşallah en yakın zamanda sanada nasip olur.Allah sana güç kuvvet versin canım peki sana çok karışıyorlarmi?yani sana karşı davranışları nasıl rahat deilsin ya onun dışında bi sıkıntı var mı
Olmazmı canım 😣😕herşeye karışıyorlar bide oğluma elülün 10'unda bez sipariş ettim internetten 6 paket 2 numara bez o zman oğlum daha 1 aylık falandı 1 paketini kullandım baktım küçük gelemeye başladılar eşimin annesi dedi kullanın bitsin dedim olmuyorlar sıkıyorlar dedi onlar bitsin ondan sonra büyük beden alırım o paketlerden 4 tanesini zar zor bitirdim ve gerçekten çok sıkıyorlardı ve halada sıkıyorlar bide oğlum altına yapınca hemen dışarı sızıyor kıyafetine bulaşıyor o bezlerden daha 2 paket var ve artık gerçekten de olmuyor kaynanamda almıyor izin vermiyor alalım da oğlumu böyle görünce çok üzülüyorum ve strese giriyorum oğluma bir paket bez bile alamıyorum bu evde 😣😣 o yüzden ayrı eve çıkamk istiyorum 😣😣eşime annen izin vermiyor alayımda demedim desemde boş zaten annesini haklı çıkarır kessin hep öyle yapıyor çünküü😣😣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımcın olsun kuzum seni çok iyi anlıyorum bende evim ayrı sözde ama kaynım falan kalıyor bende inşallah en kısa zamanda ayrılırsın evden kendi yuvanı kurarsın🤲
Amin canım benim 🤲🤲😣çok sağol❤️

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Olmazmı canım 😣😕herşeye karışıyorlar bide oğluma elülün 10'unda bez sipariş ettim internetten 6 paket 2 numara bez o zman oğlum daha 1 aylık falandı 1 paketini kullandım baktım küçük gelemeye başladılar eşimin annesi dedi kullanın bitsin dedim olmuyorlar sıkıyorlar dedi onlar bitsin ondan sonra büyük beden alırım o paketlerden 4 tanesini zar zor bitirdim ve gerçekten çok sıkıyorlardı ve halada sıkıyorlar bide oğlum altına yapınca hemen dışarı sızıyor kıyafetine bulaşıyor o bezlerden daha 2 paket var ve artık gerçekten de olmuyor kaynanamda almıyor izin vermiyor alalım da oğlumu böyle görünce çok üzülüyorum ve strese giriyorum oğluma bir paket bez bile alamıyorum bu evde 😣😣 o yüzden ayrı eve çıkamk istiyorum 😣😣eşime annen izin vermiyor alayımda demedim desemde boş zaten annesini haklı çıkarır kessin hep öyle yapıyor çünküü😣😣
gamze stres yapma hasta olursun boşver

Allah bir yol gösterir inşallah

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Allah bir yol gösterir inşallah
Belki o kadar strese girdiğim üzüldüğüm için ve sinirlendiğim için adetim düzensiz oldu o kadar 😣😣😕1 ayım olmadan adet oluyorum 😣😣

Dilek47

Kayıtlı Üye
rank

Amin canım benim 🤲🤲😣çok sağol❤️
Yok artık ya bu nasıl bi kaynana ben olsam takmazdım aldirmazdim derdim canın cehenneme benim oğlumun götü senin parandan kıymetli değil derdim inşallah hemen ayrılırsın çok zor valla böyle kaynanayla hayat sürdürülmez 😐

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Yok artık ya bu nasıl bi kaynana ben olsam takmazdım aldirmazdim derdim canın cehenneme benim oğlumun götü senin parandan kıymetli değil derdim inşallah hemen ayrılırsın çok zor valla böyle kaynanayla hayat sürdürülmez 😐
Amin canım benim amiinn 🤲🤲😣😣😕

Kurban oldugum rabbim sana mucize sevinç insallahh yaşatır dualrim seninle senin kadar sabırlı olamam ben asla..
Amiiin hülyam amiiiiiinnn çok çok amiiiiin🤲🤲😣😣😣😣😣🤲🤲

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim eşim ana kuzusu mu değil mi bilmiyorum 😂😂

Ayy çok lazımsın diyeydin 😂😂
eşim diyoki neden bana söylemeden yokndiyosun neden benim fikrimi sormuyon bende dedim sende haklisin sen benim fikrimi cok soruyosun dedim 😀sonra seninde olmaz yok diyemiceni bildigim icin yok dedim bilseydim sen kabul etmicen ben susardim dedim diyo ben susardir bişey demezdim annem babamda anlardi dedi guldum dedim anlamazlar

Tüm sayfalar yüklendi.