Olmazmı canım herşeye karışıyorlar bide oğluma elülün 10'unda bez sipariş ettim internetten 6 paket 2 numara bez o zman oğlum daha 1 aylık falandı 1 paketini kullandım baktım küçük gelemeye başladılar eşimin annesi dedi kullanın bitsin dedim olmuyorlar sıkıyorlar dedi onlar bitsin ondan sonra büyük beden alırım o paketlerden 4 tanesini zar zor bitirdim ve gerçekten çok sıkıyorlardı ve halada sıkıyorlar bide oğlum altına yapınca hemen dışarı sızıyor kıyafetine bulaşıyor o bezlerden daha 2 paket var ve artık gerçekten de olmuyor kaynanamda almıyor izin vermiyor alalım da oğlumu böyle görünce çok üzülüyorum ve strese giriyorum oğluma bir paket bez bile alamıyorum bu evde o yüzden ayrı eve çıkamk istiyorum eşime annen izin vermiyor alayımda demedim desemde boş zaten annesini haklı çıkarır kessin hep öyle yapıyor çünküüAllah yardımcın olsun canım insanın kendi evi kendi düzeni gibisi yok inşallah en yakın zamanda sanada nasip olur.Allah sana güç kuvvet versin canım peki sana çok karışıyorlarmi?yani sana karşı davranışları nasıl rahat deilsin ya onun dışında bi sıkıntı var mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım benim çok sağolAllah yardımcın olsun kuzum seni çok iyi anlıyorum bende evim ayrı sözde ama kaynım falan kalıyor bende inşallah en kısa zamanda ayrılırsın evden kendi yuvanı kurarsın