Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ikisindede ayri ayri zorluk tabiki yasaniyor ama normal dogum ters bir durum olmadığı sürece en guzeli ertesi gün yataktan kalkıp yürüyosun kişisel temizliğini ihtiyaçlarını vs. yapabliyorsun ama sezeryanla bebeğini bile emzirmekte zorlaniyorsun.
Ikisindede ayri ayri zorluk tabiki yasaniyor ama normal dogum ters bir durum olmadığı sürece en guzeli ertesi gün yataktan kalkıp yürüyosun kişisel temizliğini ihtiyaçlarını vs. yapabliyorsun ama sezeryanla bebeğini bile emzirmekte zorlaniyorsun.
Benimde ilk hamileliğimdi cnm 20 gün önce kendi isteğimle sezaryen oldum dedim normal doğumda olsa aşağıdan kesilicek her türlü o acıyı çekicem ama iyiki de sezaryen olmuşum ne ağrı ne acı çekmedim o gün kalktım yataktan tek başıma çok şükür bugün yine olsa yine sezaryen olurum ama tabi doktora ve senin vucüduna bağlı benim güzel geçti cnm tabi karar senin
Canım bunları düşünmen için daha çok erken daha uzun zaman var önünde ama sağlıklı bir doğum istiyorsan normal derim ben mecburluk dan sezeryan olmuştum ilk hamilgimde sancım yoktu bebeğimin suyu olmadığı için acil olarak oldum hakkımız da hayırlısı
Cnm normal doğum en iyisi mecbur kalmadıkça sezeryan olma toparlanması uzun zamn aliyr normal doğum gbisi yok sancini cekersn biraz dayanılmaz oluyr ama bebek doğduktan sonra hiç doğum yapmamış gbi oluyr insn ama sezeryanla öyle değil bnm tercihim normal doğum kısacası
Benimde ilk hamileliğimdi cnm 20 gün önce kendi isteğimle sezaryen oldum dedim normal doğumda olsa aşağıdan kesilicek her türlü o acıyı çekicem ama iyiki de sezaryen olmuşum ne ağrı ne acı çekmedim o gün kalktım yataktan tek başıma çok şükür bugün yine olsa yine sezaryen olurum ama tabi doktora ve senin vucüduna bağlı benim güzel geçti cnm tabi karar senin