Normalmi sezeryanmi🤔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️ tarafından oluşturulan Normalmi sezeryanmi🤔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,432 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normalmi sezeryanmi🤔
Konbuyu başlatan 𝕶ü𝖇𝖗𝖆 𝕶𝖔ç𝖞𝖎ğ𝖎𝖙♥️
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Ra tu

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
3 taneside normal. İlki zor oldubiraz tecrübesizlikten bi de suni verdijleri için. Sonrakiler rahattı cok sükür.oğlumda sıkıntılar oldu ama Kızlar beni hiç yormadı ya dogumda 😘😘😘 yine dogursam ki allahım olmayanlara versin artık ben istemiom yine normal isterdim.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha benimki belli değil 2 hafta sonra belli olacak bakalım ne diyecek😬
Allahım kolay kurtarsın seni de bebeğini de cnm. Senin için hangisi daha hayırlıysa o aekilde doğum yaparsın insallah

Ra tu

Kayıtlı Üye
rank
Fikisit yani dikiş demek istediniz galiba ? Hayır tabii ki kesin atmıyorlar , ben 35. Haftadan sonra kegel egzersiz ve zeytinyağı ile Pelvik masajı yaparak dikişsiz dogum yaptım. Ebe dâhi dedi ki maşallah sıyrık bile olmadı dedi , çok şükür 🤗

Önlem dediğiniz nedir acaba merak ettim
Pelvik masaj kegel egzersiz. Ve doguma gittiğimde bile yanımda zeytinyağı m vardı pompalı kapta. Vajınaya devamlı masaj yaptım . Pelvik masaj esnekliği inanılmaz artırıyor

D

Doğum

Guest
Fikisit yani dikiş demek istediniz galiba ? Hayır tabii ki kesin atmıyorlar , ben 35. Haftadan sonra kegel egzersiz ve zeytinyağı ile Pelvik masajı yaparak dikişsiz dogum yaptım. Ebe dâhi dedi ki maşallah sıyrık bile olmadı dedi , çok şükür 🤗

Pelvik masaj kegel egzersiz. Ve doguma gittiğimde bile yanımda zeytinyağı m vardı pompalı kapta. Vajınaya devamlı masaj yaptım . Pelvik masaj esnekliği inanılmaz artırıyor
Peki genişleme çok olmuyor mu

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank

Pelvik masajı genişleme yapmıyor mu sonradan rahatsız olmadınız mı veya eşiniz şikayetçi değil mi bundan

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar