Cnm bende akraba evliliği yapmışım yani kaynanam ve kayın pederim oğlumun bı eksiği varsa hemen kosuyorlarOğlum doğalı 2 ay oldu, biz mecburi kayınvalidem gilde kalıyoruz akraba ilişkileri çok iyi kendilerinin bi kez olsun oğluma bir doğum hediyesi gelmedi ne büyük babaannelerşnden ne dedesinden ne kendisinden hepside çalışıyor maddi durum sıkıntıları yok anlamıyorum ama insan torununa bi zıbın dahi almazmı benimki almadı eşim zaten iş sıkıntısı çekiyor hani maddi yönden dolayı biraz zorlanıyoruz insan kendi oğlunun üstüne bi kıyafet birşey olmazmı ya almadılar kızlar o kadar üzgünüm ki kendi görümcemin kızına herşey alındı ve en zoruma giden şeyde ne biliyor musunuz görümcemin kızının yeni doğan şeylerini giydiriyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Allah sabır versin akraba evliliği zor biseyOğlum doğalı 2 ay oldu, biz mecburi kayınvalidem gilde kalıyoruz akraba ilişkileri çok iyi kendilerinin bi kez olsun oğluma bir doğum hediyesi gelmedi ne büyük babaannelerşnden ne dedesinden ne kendisinden hepside çalışıyor maddi durum sıkıntıları yok anlamıyorum ama insan torununa bi zıbın dahi almazmı benimki almadı eşim zaten iş sıkıntısı çekiyor hani maddi yönden dolayı biraz zorlanıyoruz insan kendi oğlunun üstüne bi kıyafet birşey olmazmı ya almadılar kızlar o kadar üzgünüm ki kendi görümcemin kızına herşey alındı ve en zoruma giden şeyde ne biliyor musunuz görümcemin kızının yeni doğan şeylerini giydiriyorum