Benimki de yapıyor canım diş kulağa vuruyor doktor öyle söylediKızlar Neden Böyle Sürekli Elleri Kulağında
Benimki de yapıyor canım diş kulağa vuruyor doktor öyle söylediKızlar Neden Böyle Sürekli Elleri Kulağında
Hemen verecem canım benim tavşan olacak oglusum inşallah Allah'ım izniyleHaklısın canım benim annelik işte inşallah çıkarsa bizede haber et minik tavşan olur,
Hazalcim neler cekiyoruz uyku sıfır allahdan annem varBenimki de yapıyor canım diş kulağa vuruyor doktor öyle söyledi
Kulağımı ağrıyor cnm doktora götür istersenKızlar Neden Böyle Sürekli Elleri Kulağında
Abla bebeklerin kulakları yumuşak olur oda onun la oynamak hoşuna gidiyor olabilirKızlar Neden Böyle Sürekli Elleri Kulağında
O zaman endişe etme. Canım keşfediyor minik ileri doğru her bulduğunu ağzına alacak eliyle bakacak tadına bakacak .Kuzum kulağında akıntı vs yok sürekli eli orada merak ettim
Teşekkür ederim aysenurumO zaman endişe etme. Canım keşfediyor minik ileri doğru her bulduğunu ağzına alacak eliyle bakacak tadına bakacak .
Olabilir kuzumAbla bebeklerin kulakları yumuşak olur oda onun la oynamak hoşuna gidiyor olabilir
Rica ederim canımTeşekkür ederim aysenurum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Olabilir kuzum
Kulağında akıntı varsa elleyince ağlıyosa ağrısı vardır diğer türlü normal defnede yapıyorduKızlar Neden Böyle Sürekli Elleri Kulağında
Ay hiiiç sorma zombi gibiyim iyice salak hissediyorum kendimi kaç aydır uykusuzluktan bir şeyi bi kerede anlayamıyorum sürekli huysuzum alınıyorum hamileliğe geri döndüm sanki Allah yardımcımız olsunHemen verecem canım benim tavşan olacak oglusum inşallah Allah'ım izniyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hazalcim neler cekiyoruz uyku sıfır allahdan annem var
Bu aylarda kulak ağrısı çok oluyo canım kakası da yeşilse kulak ağrısı yasiyo kuzucuk cok zor ya Allah şifa versin bi dönem böyle olacak geciyo sonraKızlar Neden Böyle Sürekli Elleri Kulağında