Öncelikle ne yaşandığını bilmeden kimse burada sedanın karakterini yada sivri dilliğini yargılayamaz dört duvar içinde ne yaşandığını bilemezsiniz kimsenin annesi kimseye anne olamıyor maalesef benim kaynanam daha geçen hafta benim 8 aylık oğluma bile beddua etti ne yapacağım oğlumun babaannesidir görsün sevsin mi diyeceğim yok öyle bir dünya bundan sonra oğlumu asla göremez herkes haddini bilmek zorunda anneannesi babaannesi hiç farketmez kuzum sende bırak takma bu bir süreç çocuklar annelerinin sevmediği insanları hissederler zamanlar seni üzdüğünün farkına varır ve kendiliğinden uzaklaşır sen baskı yapma çocuğa kendi haline bırak sıkma canınıHem çıldırıyo hem üzülüyorum anneler qözünüzü seweyim bi akıl werin napsam soqur yada unutur babanne düşkünlüqünü4 yaşına qirecek babanne asaqi babanne yukarı bnden çok onu aniyo. 15 qün yanımızda kaldı kaynanam oqlum baqimli oldu. Kuru kuruya bi dil sewqisi qösterdi çocuklar da sewqiye kanar biliyorum ama bi okadar azarladı oqlumu öyle qördükce soquyasım qeliyo oqlumdan.
![]()