Randevuuu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmai tarafından oluşturulan Randevuuu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,326 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Randevuuu
Konbuyu başlatan Fatmai
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatmai

Meryland

Kayıtlı Üye
rank
Ben de 2 aydır göz bölümüne zor aldım kısıtlama var sanırım.2 ayda kadın doğuma da zor almıştım.

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Geceleri bakın bazen randevu düşüyor benim doktorum da test yapacaktı 3 lü 2 liyi kaçırdım haftaya randevu al alamazsan da direkt gel testini yapalım başka yapamayız bunu da kaçırırsak dedi bende bakıyorum ama düşmüyor.

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ya aynn ya neden böyle gün vercem gelmen lazım.kesinlikle gel dedi randevu bulamıyorum 1 aydan beri öyle gitsek kabul etmiyorlar anlamdım gitti bu işten bisey
Bu tedavi gibi bir durum değilmi randevusuz her ay kontrole gidilmiyormu daha önce cilt hapı kullanırken her ay randevusuz giderdik

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Bu tedavi gibi bir durum değilmi randevusuz her ay kontrole gidilmiyormu daha önce cilt hapı kullanırken her ay randevusuz giderdik
Hayır cnm her gitmeye randevuyle gidiyorsun yoksa kabul etmiyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla bu gidişle
Benimde çağırdı 10gun sonra gel ama randevu yok
Nasıl olcak bilmiyorum Allah'ım yardım etsin valla bize kapatmışlar galiba arkadaşın dediği gibi hiç bir yere randevu vermiyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar