Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece kadın doğuma değil ama bu ara bende çok duyuyorum başka bölümlere de randevu vermiyorlarmış sanrım kayınbabam hasta gidecekti aramışlar ama randevu yok demişler
Ya aynn ya neden böyle gün vercem gelmen lazım.kesinlikle gel dedi randevu bulamıyorum 1 aydan beri öyle gitsek kabul etmiyorlar anlamdım gitti bu işten bisey
Geceleri bakın bazen randevu düşüyor benim doktorum da test yapacaktı 3 lü 2 liyi kaçırdım haftaya randevu al alamazsan da direkt gel testini yapalım başka yapamayız bunu da kaçırırsak dedi bende bakıyorum ama düşmüyor.
Ya aynn ya neden böyle gün vercem gelmen lazım.kesinlikle gel dedi randevu bulamıyorum 1 aydan beri öyle gitsek kabul etmiyorlar anlamdım gitti bu işten bisey