Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kafana takiyosn ondan bnde 2. Hamileliqim de hep düsündm bu nasl doqcak die uzun surer mi ki cok düsünüyodm ama rabbim yardim etti 1 bucuk saatta doqum yaptm ins senn de ole olur
Kizlar her gece ruyamda dogum yaptigmo goruyorumm dokuza girdgimden beri boyle ..bliorum ya dogm nasl oluo ruyada goruyorum sizinde oldu mu valla hep ter icnde kaliorum dog gorunce
Canım son zamanlar ya artık psikolojik olarak etkilendiğin için görüyorsundur benim daha 15 hafta var şimdiden psikolojim bozuldu normaldir senin de sürekli onu görüyor olman sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah
Her dogum bi olmuyor canım ınsallah bu kolay olur dogumu degil de dogumdan sonraya odaklanın saglıklı olacakmı diye dogumu unutuyorsun cunku kucagına aldigın zaman acılar bitiyor
Kafana takiyosn ondan bnde 2. Hamileliqim de hep düsündm bu nasl doqcak die uzun surer mi ki cok düsünüyodm ama rabbim yardim etti 1 bucuk saatta doqum yaptm ins senn de ole olur
Canım son zamanlar ya artık psikolojik olarak etkilendiğin için görüyorsundur benim daha 15 hafta var şimdiden psikolojim bozuldu normaldir senin de sürekli onu görüyor olman sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah