Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimler doğum yaptı özledim sizi gebelik nasıl gidiyor hanımlar aramıza yeni katılanlar hoş geldinizzz şafaklar nedir çok şükür ben kavuştum oğluma darısı tüm bekleyenlere olsun
Benim şafak 12 gün ama ağrıdan sancı dan ölmek üzereyim 1 santimlik bile açılma olmadığı için her hangi bir takviye vermiyorlar, ee senin durumun nasıl oğulların nasıl cnm
Kimler doğum yaptı özledim sizi gebelik nasıl gidiyor hanımlar aramıza yeni katılanlar hoş geldinizzz şafaklar nedir çok şükür ben kavuştum oğluma darısı tüm bekleyenlere olsun
Amin kuzum Allahin izni ile tüm annisler saglikla zamanı gelince yavrusunu alır kucagina gözün aydın olsun cnm senin de son 43 günümüz bakalım biraz yaramaz pek o kadar beklemeye niyeti yok gibi balım hayırlısı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin kuzum Allahin izni ile tüm annisler saglikla zamanı gelince yavrusunu alır kucagina gözün aydın olsun cnm senin de son 43 günümüz bakalım biraz yaramaz pek o kadar beklemeye niyeti yok gibi balım hayırlısı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi