Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kullanıyorum günde 4 kere 8er damla veriyorum. Aynı zamanda bio gaia da kullanıyorum. Günde 1 sefer 5 damla. Bebeğim çok gazlı doktor bu şekil kullanmamı önerdi.
Bende hepsini denedim gazli bir bebek olarak nurse herveys fayda etti her bebege gore degisiyor sanirim bu doktor 4 5 damla oneriyor gunde 20 damlaya kadar
Canım eğer bbegin kolik bbekse sana bir tavsiye hiç bir gaz damlasının yararı olmaz benim kızım gibi ne varsa eskilerde var bir cezveye biraz nane birazda şeker koy kaynat ver sancı manci kalmiyo bunu günde yada iki günde bir verebilirsin gerçekten rahatlatiyo masumlari
Canım eğer bbegin kolik bbekse sana bir tavsiye hiç bir gaz damlasının yararı olmaz benim kızım gibi ne varsa eskilerde var bir cezveye biraz nane birazda şeker koy kaynat ver sancı manci kalmiyo bunu günde yada iki günde bir verebilirsin gerçekten rahatlatiyo masumlari
Sadece nane fayda etmez mi acaba yeni doganda seker ve tuzu bebegin bobrekleri suzmuyor diye biliyorum ben yanlis mi bikiyorum sade nane iyi gelir mi acep
Sadece nane fayda etmez mi acaba yeni doganda seker ve tuzu bebegin bobrekleri suzmuyor diye biliyorum ben yanlis mi bikiyorum sade nane iyi gelir mi acep