Sancı ve karnın baya küçülmesi 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Sancı ve karnın baya küçülmesi 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,517 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı ve karnın baya küçülmesi 🙄
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 21. Haftaya girdim bugün dışarı çıktım biraz eve biseyler alayım diye bir ara baya gözüm karardı başım döndü bayılacak gibi oldum. Bugün karnım baya küçüktü yani yok gibiydi normal mi ve eve geldim belime kasıklarıma sancılar girdi baya karnıma bıçak keser gibi ağrılar giriyor ama uzandım şuan bebek vuruyor da yani hareket ediyor da neden oldu anlamadım. Ve kızlar bir sorum daha var oruç tuttum tutali geceleri vücudum yanıyor ellerim ayaklarım tüm vücudum yanıyor normal mi 🙄🤔

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar 21. Haftaya girdim bugün dışarı çıktım biraz eve biseyler alayım diye bir ara baya gözüm karardı başım döndü bayılacak gibi oldum. Bugün karnım baya küçüktü yani yok gibiydi normal mi ve eve geldim belime kasıklarıma sancılar girdi baya karnıma bıçak keser gibi ağrılar giriyor ama uzandım şuan bebek vuruyor da yani hareket ediyor da neden oldu anlamadım. Ve kızlar bir sorum daha var oruç tuttum tutali geceleri vücudum yanıyor ellerim ayaklarım tüm vücudum yanıyor normal mi 🙄🤔
Canim belki ac olmuşsun tansiyonun dušmuş gözun ondan kararmišir

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Canim belki ac olmuşsun tansiyonun dušmuş gözun ondan kararmišir
Açlık hiç hissetmiyorum da susadım hava çok sıcaktı bugün belkide ondan acaba karın da o yüzden yada açım diye küçülür mü? Çünkü baya nerdeyse dümdüze yakın oldu karnım çok korktum bebek nereye gitti diye 😟
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

El ayakta Yanma susuz kaldığından oluyor canım
Tutmasam mı acaba eşim tutma diyor ama doktora sordum o tutabilirsin dedi diye rahatladım tuttum iki gündür tutuyorum 😟

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ben evde olmama rağmen benimde baş dönmem fazla oruç tutuyoruz ya etkisi oluyor tabiki.. duusn yani eşim bile diyor başım ağrıyor zorlanıyorum biz bide hamileyiz .. fazla yorma kendini

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Açlık hiç hissetmiyorum da susadım hava çok sıcaktı bugün belkide ondan acaba karın da o yüzden yada açım diye küçülür mü? Çünkü baya nerdeyse dümdüze yakın oldu karnım çok korktum bebek nereye gitti diye 😟

Tutmasam mı acaba eşim tutma diyor ama doktora sordum o tutabilirsin dedi diye rahatladım tuttum iki gündür tutuyorum 😟
İstersen ara ver iki gün sonra yine tut

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Oructandir canım Allah yardımcın olsun rabbim orucunu kabul etsin

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ben evde olmama rağmen benimde baş dönmem fazla oruç tutuyoruz ya etkisi oluyor tabiki.. duusn yani eşim bile diyor başım ağrıyor zorlanıyorum biz bide hamileyiz .. fazla yorma kendini
Sancım var çok baya adet sancısı gibi 😣😣

Amin canım hepimizin inşallah 🙏

Amin canım hepimizin inşallah 🙏
İstersen ara ver iki gün sonra yine tut
Şuan çok sancım var adet sancısı gibi baya kasıklarım ve belim ağrıyor

Tüm sayfalar yüklendi.