Şeker yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havva.2412 tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,440 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi
Konbuyu başlatan Havva.2412
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Şeker yüklenmesinin bir zararı varmı acaba benden doktor istedi ama yapıp yapmamak arasındayım
Hiçbir zararı olduğunu zannetmiyorum. Sana glükoz şurubu içiriyorlar bu 2/3 dilim baklava yemekle aynı oran. Zarardan çok ilerde sana ve bebeğine yararı olan bir şey. Eğer şekerin varsa diyet uygularsın böylelikle bebeğin aşırı kilo almaz ve normal doğum şansın artar. Ben yaptırdım ve hiç bir yan etkisini görmedim çok şükür şekerim yokmuş.

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Hiç tatlı tüketmiyorsun demekki canım o zaman? İçtiğin şey glükoz yani bir nevi şekerli su ve kanını test ediyorlar ne gibi bir zarar görebilirsin ki?
Yok ablacım aksine şekere bayılıyorum 5 çay kaşığı atarım cayima 🤣🤣 ama. Bana cidden bu şeker yüklemesi zararlı geliyor. Ve etrafımdaki bir çok insan yaptırmamış da ,🙄

Havva.2412

Kayıtlı Üye
rank
Hiçbir zararı olduğunu zannetmiyorum. Sana glükoz şurubu içiriyorlar bu 2/3 dilim baklava yemekle aynı oran. Zarardan çok ilerde sana ve bebeğine yararı olan bir şey. Eğer şekerin varsa diyet uygularsın böylelikle bebeğin aşırı kilo almaz ve normal doğum şansın artar. Ben yaptırdım ve hiç bir yan etkisini görmedim çok şükür şekerim yokmuş.
Bizim bebekte 2 hafta önceden gidiyor o yüzden doktor nedenini bunun olup olmadığını merak ediyor o yüzden istedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok ablacım aksine şekere bayılıyorum 5 çay kaşığı atarım cayima 🤣🤣 ama. Bana cidden bu şeker yüklemesi zararlı geliyor. Ve etrafımdaki bir çok insan yaptırmamış da ,🙄
Evet banada yaptırma dediler ne yapıcam bilemiyorum

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Evet çok negatif yorum görüyorum ve anlayamıyorum hani hangi sebebten zararlı die sorduğumda cevap alamıyorum 😂 ben de şekerli yiyecekler seven birisiyim mesela ve testi yaptım şekerim yokmuş hayatıma devam ediyorum

Bizim bebekte 2 hafta önceden gidiyor o yüzden doktor nedenini bunun olup olmadığını merak ediyor o yüzden istedi

Evet banada yaptırma dediler ne yapıcam bilemiyorum
Yaptırma diyenleri dinleme canım bebeğin 2 hafta ilerden gidiyor ve bunun çok iyi bir şey olduğunu zannetmiyorum. Eğer öyle bir şey olsaydı herkez bebeğim 3/4 hafta önden gitsinde hemen doğuruyim derdi dimi? Bence bebeğinin sağlığını düşünüyorsan yaptır.

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Şeker yüklenmesinin bir zararı varmı acaba benden doktor istedi ama yapıp yapmamak arasındayım
İlk gebeligim de de yaptırmadım. İkinci gebeligimde de yaptırmadım. İleride annede şeker hastalığı çıkıyor. Doktorlar yok öle bişey diyor da. Kim yaptirdiysa arkadaşlarım hep diyor bana. Ayrı yetten aç karnına içilen glikoz şurubu da şekerinin yüksek çıkması çok normal aç karnına sonuçta. Birde yaaptiranlar içtiğini hep kusuyor mide kaldırmıyor hastanede kaç kere gördüm. Tercih senin canım genede sen bilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...