Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar nasılsınız hepinizi çok seviyorum, hamile olanlar hamilelik nasıl gidiyor , bebeğini kucağına alanlar hayat nasıl gidiyor bebekle zorluyor mu sizi 🫶
İyiz canım sen nasilsin bende yeni geldim. İkinci gebeliigm 8h+4 olduk çok kötü midem bulanıyor bunda çocuğumda baya bı halsizlik bı uyku var mide bulantim çok zaman nasıl geçecek
Kızlar nasılsınız hepinizi çok seviyorum, hamile olanlar hamilelik nasıl gidiyor , bebeğini kucağına alanlar hayat nasıl gidiyor bebekle zorluyor mu sizi 🫶
Çok şükür kuzum sen nasılsın sende seviliyorsun hamilelik çok şükür iyi gidiyor son 20 kizimda biraz bugünlerde beni yoruyor yürüme aşamasında hemen hemen peşinden koşturuyorum akşama kadar
Çok şükür kuzum sen nasılsın sende seviliyorsun hamilelik çok şükür iyi gidiyor son 20 kizimda biraz bugünlerde beni yoruyor yürüme aşamasında hemen hemen peşinden koşturuyorum akşama kadar
İyiz canım sen nasilsin bende yeni geldim. İkinci gebeliigm 8h+4 olduk çok kötü midem bulanıyor bunda çocuğumda baya bı halsizlik bı uyku var mide bulantim çok zaman nasıl geçecek
Ah canım çok geçmiş olsun, mide bulantısını en iyi bence ben bilirim o kadar kötüydüm ki hep acildeydim yerimden sadece kusmak için kalkıyordum inşallah seninki uzun sürmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bizde alışmaya çalışıyoruz hayata daha tam adapte olamadık anne oğul pek anlaşamıyoruz ikimizde inat olunca midesini üşüttü sanirsam surekli kusuyor ve fışkırtarak şekilde o yüzden huzursuz biraz
Bizde seni seviyoruz tatlım benim bebeğim üç buçuk aylık olacak biraz zor oluyor ama o kadar tatlı bir Duygu ki rabbim herkese nasip etsin sen nasılsın canım
Bizde seni çok seviyoruz canım benim hamileliğimin son haftalarını yaşıyorum diyebilirim artık çocuklarla gittikçe zorlaşıyor biran önce doğurmak istiyorum sen nasılsın iyimisin ❤
İyi diyelim iyi olalım kuşum ben alıştım iki çocuk annesi olmaya alışamadı pek biraz zor iki çocukla hayat yoruluyorum ama tatlı Bi yorgunluk ee sen nasılsın neler yapıyorsun beren nasıl bolca öp meleğini yerime
Yaa emzirmeden sonra gazını alıyor musun canım her emzirmeden sonra gazını ak öyle kusmaz o zaman. Gazı olduğu için öyle kusuyordu minik ne kadarlık oldunuz gün
Oy maşallah az kalmış bitanem az daha dursun gelir zaten
Maşallah gamzeciğim az kalmış bebişe Adı ne olacak
Ah canım çok geçmiş olsun, mide bulantısını en iyi bence ben bilirim o kadar kötüydüm ki hep acildeydim yerimden sadece kusmak için kalkıyordum inşallah seninki uzun sürmez
Oy maşallah miniğime büyümüş teyzesi kurban olsun Kulağı ağrıyordur bitanem oynama birşey olmaz benim kız da hep elini atıyor dokunmuyorum ben
Oy Kayra aşkımı öp yerime annesi Çok şükür bizde iyiyiz zaman su misali akıyor Beren kuşla hareketlendi artık
Üşütmüş olabilir bitanem çok geçmiş olsun , ama benim kız da öyleydi çok mama verince baya ağızdan burundan kusuyordu
Ay diş çok kötü dediklerine göre çok geçmiş olsun miniğe kaç aylık oldu
Canımsın bitanemmmm çok şükür bizde iyiyiz Beren kuşla tüm günüm geçiyor evlat çok başka rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok şükür bitanem hamd olsun kızım Berenle tüm günüm geçiyor
Çok geçmiş olsun bitanem bende iyiyim elhamdulillah miden yanıyor mu ondan bulanıyordur o haftalarda çok iyi bilirim
Çok şükür iyiyim canımmm bahar ay inşallah sağ salim doğsun artıkkk