Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oy maşallah nasıl büyümüş paşam . Demek ki hala var canım erkek bebekleri çok gazlı oluyor Kayra maşallah koca insanlardan daha fazls gaz çıkarıypr bazen şaşkın şaşkın bakıyorym. Eğer yine öyle lusarsa hastaneye götür doktorlar damla damlatıyor. Kayra en son öyle kustuğunda götürdüm bana göre gazı yoktu ama röntgen de aşırı gaz çıktı doktor damla damlatto Şükür düzeldi ondan sonra ne öyle kustu nede o kadar çok gazı oldu yavrumun
Oy maşallah nasıl büyümüş paşam . Demek ki hala var canım erkek bebekleri çok gazlı oluyor Kayra maşallah koca insanlardan daha fazls gaz çıkarıypr bazen şaşkın şaşkın bakıyorym. Eğer yine öyle lusarsa hastaneye götür doktorlar damla damlatıyor. Kayra en son öyle kustuğunda götürdüm bana göre gazı yoktu ama röntgen de aşırı gaz çıktı doktor damla damlatto Şükür düzeldi ondan sonra ne öyle kustu nede o kadar çok gazı oldu yavrumun
Kızlar nasılsınız hepinizi çok seviyorum, hamile olanlar hamilelik nasıl gidiyor , bebeğini kucağına alanlar hayat nasıl gidiyor bebekle zorluyor mu sizi 🫶
İyi diyelim iyi olalım kuşum ben alıştım iki çocuk annesi olmaya alışamadı pek biraz zor iki çocukla hayat yoruluyorum ama tatlı Bi yorgunluk ee sen nasılsın neler yapıyorsun beren nasıl bolca öp meleğini yerime
Oy maşallah iki meleğin var bitanem , kaç yaşındalar, bende Beren kuşla tüm günüm geçiyor ilk bebeğim tabiki bol bol öperim teyzesiii ellerinden öper Beren kuş
Ins zor olmaz ya dış çıkması cunku artık mahalleli kiz bu niye bu kadar agliyor surekli diyorlar bana bnde dis cikicak huysuz diyor hepsi valla gülüyorlar o dünya ya erken gelmiş cok fena birsey diyorlar
Çok geçmiş olsun bitanem , kucağına alınca hepsi geçecek emin ol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hepimiz iyi olalım hep inşallah Anladım kuzum bol bol dinle temiz hava iyi gelir inşallah miden boş kalmasın az az sık sık ye o da önler
Oy kıyamam ya inşallah hemen patlatır bazıları şişiyor ama geç çıkartıyor
Oy maşallah iki meleğin var bitanem , kaç yaşındalar, bende Beren kuşla tüm günüm geçiyor ilk bebeğim tabiki bol bol öperim teyzesiii ellerinden öper Beren kuş
Oh bende gözlerinden öperimderya büyüklerimizevt iki meleğim var büyük oğlum haftaya perşembe günü 2 yaşına basacak ve küçüğümünde yarın 40ı biityo çok ama çok yorucu Bi o kadar da güzel
Oh bende gözlerinden öperimderya büyüklerimizevt iki meleğim var büyük oğlum haftaya perşembe günü 2 yaşına basacak ve küçüğümünde yarın 40ı biityo çok ama çok yorucu Bi o kadar da güzel
Yani bide şimdiden doğum günü alışverişi olsun hazırlığı olsun yavaştan başladım çünkü ayaz izin vermiyor bişey yapayım bu arada ayaz küçük oğlum çok yaramaz arsız bişey
Doğalı 25 gün oldu hastane işimiz bitmedi 2 gündür ağlama krizlerine girip ıkınıyordu sabah kakasında kan gördüm direk hastaneye gittim Sarılığı uzamış, egzama olmuş, alerjisi varmış 5 tüp kan aldılar
Doğalı 25 gün oldu hastane işimiz bitmedi 2 gündür ağlama krizlerine girip ıkınıyordu sabah kakasında kan gördüm direk hastaneye gittim Sarılığı uzamış, egzama olmuş, alerjisi varmış 5 tüp kan aldılar