Sizce iki çocuk arası yaş kaç olmalı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan Sizce iki çocuk arası yaş kaç olmalı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,429 kez görüntülenmiş, 80 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizce iki çocuk arası yaş kaç olmalı?
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Leylakk

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
Aranızda 2. 3.kez anne olan bireyler var zorlukları kolaylıkları illaki vardır ama tecrübelerinize dayanarak soruyorum iki çocuk arasında kaç yaş olmalı çok ara verip pişman olanlar az ara verip tımarhanelik olanlar yorumlarınızı merak ediyorum😘
Benim oğlum 1 yaşında ikinciyi düşünüyorum nasip kısmet tabi bebek doğmaya neredeyse 2 yaş olcak araları olursa tabi hayırlısı olsun

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Haha ay kendimi hayal ettim bi an doktor diyorki ne oldu ikitane çocuk yaptım peşpeşe 😂😂😂
benim ablam bitane cocugu vardi 2 bucuk yaşindaydi eniştem istedi bitane daha olsun dedi bu sefer ikiz oldu ablam o cocuklarla kafa yedi resmen vallahi eniştem düzgun ilgilwnmiyodu şimdi ikizleri 9 yaşlarina girmişler ablama abla bitane daha getirde 4 cocugu tamamla diyince😄 bi kiziyo diyoki cocuk olmasin diye eniştenin bile yaklaşmiyom diyo😅😅 🤣🤣🤣ama ablamin cocuklari bir yaramaz görmen lazim allah düşmanimin başina böyle cocuk versin düşmanima en buyuk ceza olur vallahi 🤭🤭

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
benim ablam bitane cocugu vardi 2 bucuk yaşindaydi eniştem istedi bitane daha olsun dedi bu sefer ikiz oldu ablam o cocuklarla kafa yedi resmen vallahi eniştem düzgun ilgilwnmiyodu şimdi ikizleri 9 yaşlarina girmişler ablama abla bitane daha getirde 4 cocugu tamamla diyince😄 bi kiziyo diyoki cocuk olmasin diye eniştenin bile yaklaşmiyom diyo😅😅 🤣🤣🤣ama ablamin cocuklari bir yaramaz görmen lazim allah düşmanimin başina böyle cocuk versin düşmanima en buyuk ceza olur vallahi 🤭🤭
Hahahahahs bizdede var bitane ikiz ayy görsen onları sehpanın üstüne çıkıp birbirlerini aşağı itip hahahaha diye gülüyorlar sırayla birbirlerini uçurumdan aşağı atarmış gibi itiyolar her gün bir vukuat 😂😂

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Hahahahahs bizdede var bitane ikiz ayy görsen onları sehpanın üstüne çıkıp birbirlerini aşağı itip hahahaha diye gülüyorlar sırayla birbirlerini uçurumdan aşağı atarmış gibi itiyolar her gün bir vukuat 😂😂
benim iki ablamlar ikiz getirdi bizim ailede ırsi ikiz cocuklar eşim cok istiyodu ikiz olsun diye diyodu ki bizim ailede ikiz yok ilk sen yap bizim cocugumuz olsun diyodu valla eşim ikiz kiz istedi ikiz olmadi 🙃dediki ikiz olmadi bari kiz olsun onuda tutturamadik🤣🤣🤣 ücuncusude erkek allah dagina göre kar verirmiş ben ikiz cocuklarla yapamazdim herallde cünki cok zor onlarla ilgilenmek

Tüm sayfalar yüklendi.