Son 10 gün 🥺😍😍😍

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Son 10 gün 🥺😍😍😍 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,006 kez görüntülenmiş, 115 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Son 10 gün 🥺😍😍😍
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Senayekta

Kayıtlı Üye
rank
Güzel kızıma kavuşmaya son 10 gün inanamıyorum nasıl geçti bu kadar zaman 🥺 aşırı duygusal aşırı halsiz garip bir haldeyim sadece günler bşr an önce gelsin istiyorum 🥰sizde durumlar nasıl kaç gün kaldı 😇
Sağlıcakla gelsin prenses ❤️ senden hemen sonra da benim kız gelecek inşallah 💃😂 bende çok sabırsız heyecanlı aynı zamanda korkarak bekliyorum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah cnm önemli olan kimseye bişiy olmadan sakin dönem geçirmek istiyorum ❤️
Rabbim gönlüne göre versin canım benim 🤲💞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlıcakla gelsin prenses ❤️ senden hemen sonra da benim kız gelecek inşallah 💃😂 bende çok sabırsız heyecanlı aynı zamanda korkarak bekliyorum
Yaa demek sıra sende en son Sibeli bekliyordum onu atlattık şükür doğurdu kurtuldu 😅😅🤭şimdi özlemi bekliyorum oda bir doğursun sonra bende inşallah 😅😅🤲 benden sonra da senin için gün sayarız 🥰🥰😅🤭

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Güzel kızıma kavuşmaya son 10 gün inanamıyorum nasıl geçti bu kadar zaman 🥺 aşırı duygusal aşırı halsiz garip bir haldeyim sadece günler bşr an önce gelsin istiyorum 🥰sizde durumlar nasıl kaç gün kaldı 😇
Saglicakla gelsin kiziniz benimde 100 gun var ahh daha cok var 🤦🤣 bir an önce geçsin zaman bende kizima kavusayim sag salim inşallah 🙏

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah geliyor demek prenses canm sağlıkla al kucağına sıkıntı stres yapma biz çoğumuz da arkandan geliyoruz o anı tatmak için inşallah sen yanlız değilsin kocaman bi aileyiz 😍❤ bizim 56 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlısıyla inşallah 🤗😍

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah geliyor demek prenses canm sağlıkla al kucağına sıkıntı stres yapma biz çoğumuz da arkandan geliyoruz o anı tatmak için inşallah sen yanlız değilsin kocaman bi aileyiz 😍❤ bizim 56 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlısıyla inşallah 🤗😍
Oy maşallah senin de az kalmış canım ya hepinize dua ederim ben sağlıkla gelsinler inşallah bende sıramı bekliyorum artık 😍😍😍🤭💞

Efsane1999

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah sag salim alırsın kucagına canım.benimde 20 günüm kaldı kızımla kavuşmama🙏💕

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim saglıkla kavusmanizi nasip etsin inşallah 😊 benimde son 24 gün nasipse inşallah

Çok güzel duygular gerçekten benim ilk hamileliğim prensesimin hemen çıkmasını istiyorum onu çok özlüyorum 🤣 son 142 gün 🥰🤣

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Çok güzel duygular gerçekten benim ilk hamileliğim prensesimin hemen çıkmasını istiyorum onu çok özlüyorum 🤣 son 142 gün 🥰🤣
Sağlıkla gelsin canım küçük hanım 😍😍💞

Rabbim saglıkla kavusmanizi nasip etsin inşallah 😊 benimde son 24 gün nasipse inşallah
Sende inşallah canım 🤩🥰🥰😍

İnşAllah sag salim alırsın kucagına canım.benimde 20 günüm kaldı kızımla kavuşmama🙏💕
Ayy seninde çok az kalmış canım 😍😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.