Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ah bizim de başımızda bar öyle bir dengesiz üst komşu bazen cinlerim atıypr çıkıp kapılarına dayanmakl istiyorum. Sanırım babasını bekliyordu eşim yemek yiyip dışarı çıkmıştı babası gelir gelmez onunla azıcık oynayıp uyudu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ah bizim de başımızda bar öyle bir dengesiz üst komşu bazen cinlerim atıypr çıkıp kapılarına dayanmakl istiyorum. Sanırım babasını bekliyordu eşim yemek yiyip dışarı çıkmıştı babası gelir gelmez onunla azıcık oynayıp uyudu
Bende öyle oldum kız bitet bitmez bittği gün abdestlenmişyim aynı gün ilişki olmuştu o gün tutmuş çocuk yumurtlamayı bile beklememiş
Girmedim 2 gündür hafiften midem bulanıyor sanki kavurma yaptım kokusu geldi midem bulandı bide falıma baktı doktor randevisuna gitigimde orda hamile olduğumu öğrenecek makas resim çıkmış falimda o da kız bebegiymis fala inanma ama falsizda kalma öyle kala.kaldim
Daha girmedi. Midem azıcık bulamıyor snaki
Daha girmedi. Midem azıcık bulamıyor snaki
Adeten hemne hamile kalmış demek galina