Sorum var Sosyal medya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesli♥️efla♥️ayazım tarafından oluşturulan Sosyal medya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,442 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sosyal medya
Konbuyu başlatan Nesli♥️efla♥️ayazım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bende 2 ciye hamileyim kızım 1 buçuk yaşında ben şimdiden dusunyorum kara kara nasıl yetisirim ikisine diye Allah kolaylık versin cnm
Her şekilde yetişiyor çocuklarına insan 🥰ama kendini unutuyosun sana zaman kalmiyo bı süre yorucu geçecek ama biraz büyüyünce iyikide olmuş ustuste diyeceksin 🥰

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah cnm suand A1 cocuklada kendime zaman ayiramiyorum ev işleridir yemek ütü çocuk derken hemen akşam oluyo 🤗
Beni çok yordu iki çocuk 🥴ikiside erkek ve çok yaramazlar yorulmak nedir bilmezler ya Allah yardımcın olsun inşallah canm inşallah seninkiler uslu olurda fazla yormazlar 🥰🤲

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
valla zor cnm rabbim yardımcımız olsun inşallah 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok hayır bana demiyo midem almıyo sadece bahane buluyo ben diyorum gel yanımıza önceden derdi hava soğuk olsun sonra sonra derdi sıcak olsun sonra yani böyle geçiştiriyo 😏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok hayır bana demiyo midem almıyo sadece bahane buluyo ben diyorum gel yanımıza önceden derdi hava soğuk olsun sonra sonra derdi sıcak olsun sonra yani böyle geçiştiriyo 😏
Evt kadınlar la genelde bi iki tane erkek var sadece
Anladım cnm Allah yardımcın olsun canım neden katlanıyorsun ki böyle bir insana nekadar zor ćok üzüldüm gerçekten 😟

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Oy çok üzüldüm şimdi nasılsınız canım benim özledim ya çok geçmiş olsun inşallah bizde iyiyiz bnmde çocuklar çok hastalar ya
Çok sağol canım benim çok şükür şimdi iyiyiz Allah razı olsun ❤️
Senin çocuklar nasıllar

Tüm sayfalar yüklendi.