Sorum var Sosyal medya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesli♥️efla♥️ayazım tarafından oluşturulan Sosyal medya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,442 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sosyal medya
Konbuyu başlatan Nesli♥️efla♥️ayazım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Çok sağol canım benim çok şükür şimdi iyiyiz Allah razı olsun ❤️
Senin çocuklar nasıllar
Sağolasın canım benim Allah iyilik versin 💕 evim bitti evimize taşındık şükür eşim geri tır işine döndü canım çocuklar da gripler kızım dişte çıkarıyor oğlumda 😂😂 Allah'tan oğlum büyükte seni çok özledim ya

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sağolasın canım benim Allah iyilik versin 💕 evim bitti evimize taşındık şükür eşim geri tır işine döndü canım çocuklar da gripler kızım dişte çıkarıyor oğlumda 😂😂 Allah'tan oğlum büyükte seni çok özledim ya
Rica ederim kuzum
Yaaa bak buna çok çok sevindim ya gözün aydın canım benim Rabbim mutlu huzurlu hayırla oturmayı nasip etsin inşallah
Bende özledim kuzum🥰

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Aaa çok sevindim özlemcim hayırlı olsun inşallah. Rabbim kazasız belasız oturmayı nasip etsin inşallah canım benim 💜

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Çok sevindim yaa evine yerleşmene 🤩🤩🧿
Sağolasın canım benim 💕💜 çok teşekkür ederim ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim kuzum
Yaaa bak buna çok çok sevindim ya gözün aydın canım benim Rabbim mutlu huzurlu hayırla oturmayı nasip etsin inşallah
Bende özledim kuzum🥰
Amin amin inşallah canım benim inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun 💕 Rabbim tüm afedzelere nasip etsin inşallah 💜

Rica ederim kuzum
Bende özledim kuzum🥰
Amin amin inşallah canım benim inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun 💕 Rabbim tüm afedzelere nasip etsin inşallah 💜
Aaa çok sevindim özlemcim hayırlı olsun inşallah. Rabbim kazasız belasız oturmayı nasip etsin inşallah canım benim 💜
Teşekkürler canım benim Allah bin kere razı olsun inşallah ❤️ Rabbim herkese özellikle de deprem bölgesindekilere de nasip etsin inşallah 💜

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sağolasın canım benim 💕💜 çok teşekkür ederim ❤️

Teşekkürler canım benim Allah bin kere razı olsun inşallah ❤️ Rabbim herkese özellikle de deprem bölgesindekilere de nasip etsin inşallah 💜
Amin canım amin

Tüm sayfalar yüklendi.