Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Incir uyutmasi diye bir tarif var, her gun icin, incir süt arttırıyor.
Ikiser hurma, kayisi ve inciri tarcin cubuguyla az kaynatip süzgeçten geçirip icin.
Havuç süt arttirir. Havuc suyu, havuçlu yogurtlu meze, havuclu salatalar şeklinde bol bol havuç tuketin.
Hurmayi ilik suda kabuğunu soyup tek başına da tuketin.
Benim yengem için öğrenip yaptığım tarifler bunlar, cok severek tuketmisti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yeşillik de süt yapar, yazanlar olmus. Bol dereotlu ispanakli salatalar tuketin. Iyi yikayip çiğ tuketin, pisirmeyin.
Bir de icerigini bilmediğiniz doktorunuza sormadan sakın öyle damla filan kullanayim demeyin, bana hic inandırıcı gelmedi.
Öyle bir damla varsa bile kullanmak bana dogru gelmiyor.
Vücudunuz gerektigi kadar süt uretecektir, vücudunuza guvenin
Allah aklında kötü düşüncelerden fesatlık olanlardan korur kadin yardım istiyor o minis bebek için benim gibi olan herkes aynısını yapardı kimse başkasının da olsa aç bırakmaya dayanamaz
Allah aklında kötü düşüncelerden fesatlık olanlardan korur kadin yardım istiyor o minis bebek için benim gibi olan herkes aynısını yapardı kimse başkasının da olsa aç bırakmaya dayanamaz
Incir uyutmasi diye bir tarif var, her gun icin, incir süt arttırıyor.
Ikiser hurma, kayisi ve inciri tarcin cubuguyla az kaynatip süzgeçten geçirip icin.
Havuç süt arttirir. Havuc suyu, havuçlu yogurtlu meze, havuclu salatalar şeklinde bol bol havuç tuketin.
Hurmayi ilik suda kabuğunu soyup tek başına da tuketin.
Benim yengem için öğrenip yaptığım tarifler bunlar, cok severek tuketmisti
Yeşillik de süt yapar, yazanlar olmus. Bol dereotlu ispanakli salatalar tuketin. Iyi yikayip çiğ tuketin, pisirmeyin.
Bir de icerigini bilmediğiniz doktorunuza sormadan sakın öyle damla filan kullanayim demeyin, bana hic inandırıcı gelmedi.
Öyle bir damla varsa bile kullanmak bana dogru gelmiyor.
Vücudunuz gerektigi kadar süt uretecektir, vücudunuza guvenin
Bana iyi geldi zaten hamileyken 5 aylıkken akmaya başlamıştı
Doktor önerisi zaten kötü birsey olsa neden söyleyelim ki yardımcı oluyoruz sadece