Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar suyun gelmesini nasıl anlarız aralıklarla az azmi gelir birdenmi boşalır ağrı olurmu az önce lavobaya gittim ciktiktan sonra bacaklarimdan aşağıya su aktı sonra durdu çok korktum inşallah suyum değildir zaten erken doğum riskim vardı plesanta previa yüzünden çok korkuyorum bebeğim daha küçük
Anladım canım biraz daha takip edeyim diyorum çok aşırı gelmedi çünkü bi defa geldi durdu sonra yine gelirse inşallah gelmez hemen gidicem benim bu 3.gebeligim diğerleri ikiside sezeryan oldu suyum felan gelmedi o yüzden anlamıyorum nasıl bisey olduğunu kanla karışık mı geliyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Anladım canım biraz daha takip edeyim diyorum çok aşırı gelmedi çünkü bi defa geldi durdu sonra yine gelirse inşallah gelmez hemen gidicem benim bu 3.gebeligim diğerleri ikiside sezeryan oldu suyum felan gelmedi o yüzden anlamıyorum nasıl bisey olduğunu kanla karışık mı geliyo
benim iki oglumdada suyum geldi kendiliğinden geldi pıt diye ses gelince anladimki suyum gelecek baktım suyum geldi ayağa kalkınca iyice ıslandım sen git bekleme belkide soyundur riske atma canım inşalalh suyun değildir idrarindir haberdar et bizide
İşi şansa bırakma derim. İlk hamileliğime sürekli tuvalete gider hatta son zamanlarda altıma bile kaçırırdım. Bir sabah tuvaletten tam çıkacakken yarım çay bardağı kadar su aktı bacaklarımdan. Meğer suyum gelmeye başlamış. Doktoru aradım hemen hastaneye çağırdı. Ve doğum için yatış verdi. Yoksa enfeksiyon kapar artık suyun gelmeye başlamış demişti doktorumuz. Sen hemen vakit kaybetme git. Baksınlar anlıyorlar zaten suyun mu yoksa idrarın mı diye.
Canım bi defa geldi daha gelmedi suyum olsa devamı gelirdi dimi ne kadar su geldi senden
Canım sakın ihmal etme bendede oldu damla damla ama hızlı bi şekilde geldi azdı devamıda gelmemişti tabi hemen acike gittim orada yine damla damla geldi doktor su gelişi var dedi yatış verdi 6 gün yattım testleri negatif çıktı ama doktor kendi gördüğü için su gelişini onayladı şükürki 6 gün boyunca birdaha gelmeyince eve yolladılar geçen gün yine aynısı oldu acile gittim ama test negatif çıktı o an gelmediği için doktorda göremedi sıkıntı şuki 1 gün öncesi muayenede 15 olan suyum ogün 10 çıktı yani evde gelmiş şimdi salı gününğ bekliyorum ve korkuyla acike gidersen en azından ilaç vs takviye yapıyorlar eğer suyunsa diğer türlü farketmeyede bilirsin sen idrarını yaparken biryandan suyun sıza bilir hayati önem taşuyor bu durum bence kesinlikle bekleme
Arkadaşlar suyun gelmesini nasıl anlarız aralıklarla az azmi gelir birdenmi boşalır ağrı olurmu az önce lavobaya gittim ciktiktan sonra bacaklarimdan aşağıya su aktı sonra durdu çok korktum inşallah suyum değildir zaten erken doğum riskim vardı plesanta previa yüzünden çok korkuyorum bebeğim daha küçük
İşi şansa bırakma derim. İlk hamileliğime sürekli tuvalete gider hatta son zamanlarda altıma bile kaçırırdım. Bir sabah tuvaletten tam çıkacakken yarım çay bardağı kadar su aktı bacaklarımdan. Meğer suyum gelmeye başlamış. Doktoru aradım hemen hastaneye çağırdı. Ve doğum için yatış verdi. Yoksa enfeksiyon kapar artık suyun gelmeye başlamış demişti doktorumuz. Sen hemen vakit kaybetme git. Baksınlar anlıyorlar zaten suyun mu yoksa idrarın mı diye.