Tanışma ve sohbet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Tanışma ve sohbet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,479 kez görüntülenmiş, 121 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Tanışma ve sohbet
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif Türkmen

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim oğlunu sana bağışlasın inşallah kuzum ya merak ettim 4 yol boyunca çocuğunuz olmadı mı yoksa kendiniz mi istemediniz özel deilse evet tabii
Sağol canım benim Allah razı olsun ilaç kullanıcam hep canım maalesef ki geçmicekmis ilaçlar sadece hafifleticekmis
4 yil demisim ama 5 bitti yanlış yazmışım vajinamus iletiyle uğraşıyordum oyizden bebik olmadi canim

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Evet kızlar aramıza yeni katılan arkadaşlar var tanışalım istedim🥰 Ben Gamze 24 yaşındayım 29 aylık bir kızım 15 aylık ta bir oğlum var 3 buçuk yıldır evliyim 🤗🤗

Birde sohbet etmeyi özledim sizlerle bu aralar nefes darlığım çoğaldı dün gece resmen ölücem artık dedim ilaçlarda fayda etmiyor resmen 😒 sizler ne yapıyorsunuz nasılsınız
Ben cemile Azeribaycanlıyam şubatta 24 yaşım olucak 15 aylık kızım var 26 haftalık hamileyem 2,2 yıldır evliyim
Allah yardımcınız olsun şifanı versin inşallah canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hemde nasil zor o günleri düşünmek bile istemiyorum RABBİM kimseye yasatmasin
Amin amin canım inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben cemile Azeribaycanlıyam şubatta 24 yaşım olucak 15 aylık kızım var 26 haftalık hamileyem 2,2 yıldır evliyim
Allah yardımcınız olsun şifanı versin inşallah canım
Maşallah canım rabbim kızını sana bağışlasın bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sağol kuzum amin inşallah

sarı kızım🐇💛

Kayıtlı Üye
rank
Selam hanımlar👋.Bende Arzu 25 yaşındayım, 1.54 boyum var, 50 kloyum. 3 yıllık evliyim, 1 kızım var. Azeriyim, hemşireyim ama çalışmıyorum. Rabbim hastalıkda olan kullarına şifa versin🤲 benimde Annem onların içinde🤲 sedef hastalığı var, bide boynunda şişlik var ağrı veriyo. Allahım sen yardım et kullarına🤲

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam hanımlar👋.Bende Arzu 25 yaşındayım, 1.54 boyum var, 50 kloyum. 3 yıllık evliyim, 1 kızım var. Azeriyim, hemşireyim ama çalışmıyorum. Rabbim hastalıkda olan kullarına şifa versin🤲 benimde Annem onların içinde🤲 sedef hastalığı var, bide boynunda şişlik var ağrı veriyo. Allahım sen yardım et kullarına🤲
Aleykümselam canım rabbim kızını sana bağışlasın inşallah
Amin canım amin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.