Sorum var Tanışma 🌼♥️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hira'mm tarafından oluşturulan Tanışma 🌼♥️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,274 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tanışma 🌼♥️
Konbuyu başlatan Hira'mm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Rica ederim cnm 🌼
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hoş buldum canm bende çok memnun oldum tanistigimiza ♥️basın sağolsun canm 😥amin bitanem rabbim diyer evladına sağlıklı uzun ömürler versin bütün hamisleri rabim kazasız belasız kurtarsın hepimizin evlatların bizlere bagislasin inşallah 🤲♥️

Hoş buldum canm bende çok memnun oldum tanistigimiza ♥️basın sağolsun canm 😥amin bitanem rabbim diyer evladına sağlıklı uzun ömürler versin bütün hamisleri rabim kazasız belasız kurtarsın hepimizin evlatların bizlere bagislasin inşallah 🤲♥️

🤍🥰♥️🤗
Allah razı olsun inşallah canım 🤲 amin amin kuzum 🤲♥️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aramıza tekrar hoşgeldin güzelim ben merve 27 yaşımdayım 4 senelik evliyim 2 gün sonra 1 yaşına girecek minnak oğluşum var aslen Sivaslıyım ama Kastamonu'da yaşıyorum veteriner sağlık teknikeriyim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Hira'mm

Kayıtlı Üye
rank
Aramıza tekrar hoşgeldin güzelim ben merve 27 yaşımdayım 4 senelik evliyim 2 gün sonra 1 yaşına girecek minnak oğluşum var aslen Sivaslıyım ama Kastamonu'da yaşıyorum veteriner sağlık teknikeriyim
Hoşbuldum canm seni hatırladım 🥰 maşallah paşaya şimdiden doğum gününü kutlarım nice sağlıklı bereketli ömrü olsun bitanem 🤗♥️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hoşbuldum canm seni hatırladım 🥰 maşallah paşaya şimdiden doğum gününü kutlarım nice sağlıklı bereketli ömrü olsun bitanem 🤗♥️
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzelim Allah razı olsun 😘

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar ben aslında eski üyelerdenim doğum yapınca uygulamayı silmiştim ve kızım şuan 14 aylık tekrar uygualamyi indirdim bide 3 buçuk yaşında daha kızım var ben 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim sizleride tanımak isterim kızlar 💗
Hoşgeldin canım bende baya eski üyeyim. Bşr tane oğluşum var 15 aylık . Bugun tam anlamı ile 23 yaşına bastım kuzum 2 yıldır da evliyim İsmim Ayşenur bu arada

Ahhh yuşa ile doğum günümüz arasında 1 gün var mervem 😍😍paşa şimdiden iyi ki doğmuş yarında onun doğum günü 😍😍

Hira'mm

Kayıtlı Üye
rank
Hoşgeldin canım bende baya eski üyeyim. Bşr tane oğluşum var 15 aylık . Bugun tam anlamı ile 23 yaşına bastım kuzum 2 yıldır da evliyim İsmim Ayşenur bu arada

Ahhh yuşa ile doğum günümüz arasında 1 gün var mervem 😍😍paşa şimdiden iyi ki doğmuş yarında onun doğum günü 😍😍
Hoş buldum canm çok memnun oldum Allah bağışlasın Kayra paşayı 🥰seninde doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle nice mutlu yıllara🎉🎂❤️🤗

Tüm sayfalar yüklendi.