Tecrubeli anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Tecrubeli anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,036 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Tecrubeli anneler
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kastamon ve Laz karışımı kuzum aşırı inatçı 😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sabah çok direndi mama değilde sütlü pekmez verdim cnm

İlkez biri benden fazla inatçı 😀 ama doğru diyorsjn önüne geçmem lazım artık yaramazin ya

Kasimin 17 sinde 2 yaş olcak bencede artık durmsi lazım demek.ki daha çok inatçı olmam lazim
Aynen canım şuan önüne geçmezswn ileri de daha sorun olur

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Kızım 1 buçuk yasin da ve hiç bir şekilde kahvaltı yemiyor canlar ne yapsam tek istediği biberonla mamasını istiyor yada normal sut inek sütü de çok veremiyorum kabız yapıyor mamayida artık kesmek istiyorum peki ben biberonla neler yapa bilirim vere bilirim kızıma ne yapmam gerekir sadece mama içsin istemiyorum herseyden tat alsın besin alsın istiyorum
Canım biz daha yeni bu süreçten geçtik kızım 2 yaşına girecek sadece mama istiyor yemek yemiyordu doktor aç bırak nasılsa yiyecek dedi çok şükür şimdi sadece uyuyacağı zaman süt içiyor mama diye ağladığında yemek getirdim önüne mecbur yedi

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Canım biz daha yeni bu süreçten geçtik kızım 2 yaşına girecek sadece mama istiyor yemek yemiyordu doktor aç bırak nasılsa yiyecek dedi çok şükür şimdi sadece uyuyacağı zaman süt içiyor mama diye ağladığında yemek getirdim önüne mecbur yedi
İnşallah kuzum bnm kide alışır ya deli oluyorum resmen

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kastamon ve Laz karışımı kuzum aşırı inatçı 😀

Sabah çok direndi mama değilde sütlü pekmez verdim cnm

İlkez biri benden fazla inatçı 😀 ama doğru diyorsjn önüne geçmem lazım artık yaramazin ya

Kasimin 17 sinde 2 yaş olcak bencede artık durmsi lazım demek.ki daha çok inatçı olmam lazim
Minnak kız yerim onu ben nasıl oldu iyimi suan

Tüm sayfalar yüklendi.