Kızlar uygulamaya qöre 21 Kasım doqumum qörünüyor hesaplarma qöre tam 40 hafta yapıyor, Şuan 99 qünüm kaldıqnı söylüyor, kızım olacak Allah nasip ederse. Uyqulamanin dediqi tarihte doqum yapan olduğu acaba ?
Kızlar uygulamaya qöre 21 Kasım doqumum qörünüyor hesaplarma qöre tam 40 hafta yapıyor, Şuan 99 qünüm kaldıqnı söylüyor, kızım olacak Allah nasip ederse. Uyqulamanin dediqi tarihte doqum yapan olduğu acaba ?
Benim ultrason kaqidim yokki dewlete qidiyrm ordada hiç bisey wermiyolar, iyimi iyi şu qune tekrar qel bukadarDkurudur canım bende yanlış diye biliyordum ultrason kağıdında aynı tarih yazıyor sende bi bak ultrason kağıdına ama hepsinde yazmaya bilir benim bi iki kağıdımda yaziyor
Ultrason kagıdında dogacagı tarih yazıyormuDkurudur canım bende yanlış diye biliyordum ultrason kağıdında aynı tarih yazıyor sende bi bak ultrason kağıdına ama hepsinde yazmaya bilir benim bi iki kağıdımda yaziyor
Bazı cihazlardan verilen kagıtlarda yazıyo ben özele gittiğim zaman verilen kağıtta yazıyo devletinkinde yok sanırım cihazın özelliğiUltrason kagıdında dogacagı tarih yazıyormu
Bende özele gidiyorum ama baktım yazmıyor cnmBazı cihazlardan verilen kagıtlarda yazıyo ben özele gittiğim zaman verilen kağıtta yazıyo devletinkinde yok sanırım cihazın özelliği
EDD diye yazıyoBende özele gidiyorum ama baktım yazmıyor cnm
Yazıyor bende yaziyor ama hepsin olmuyor sanırımUltrason kagıdında dogacagı tarih yazıyormu
Ben devlete gidiyorum ama yazıyor yada ultrason makinasıyla değişiyor olabilirBazı cihazlardan verilen kagıtlarda yazıyo ben özele gittiğim zaman verilen kağıtta yazıyo devletinkinde yok sanırım cihazın özelliği
Yazmıyor cnmEDD diye yazıyo
Hepsini çıkardım baktım yok yazmıyorYazmıyor cnm
Hepsini çıkardım baktım yok yazmıyorYazmıyor cnm
Cihazla alakalıdır dediğim gibiYazmıyor cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hepsini çıkardım baktım yok yazmıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hepsini çıkardım baktım yok yazmıyor