Uyumayan burdaysa sohbete buyursun😄❤

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Çağnurrr20 tarafından oluşturulan Uyumayan burdaysa sohbete buyursun😄❤ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,951 kez görüntülenmiş, 186 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Uyumayan burdaysa sohbete buyursun😄❤
Konbuyu başlatan Çağnurrr20
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Ben hiç iyi değilim kuzum ya bogazım çok agırıyor halsizim bi yandan kızım da isal oluyor öksürüp duruyor. Ben de öksürüyorum sürekli karnım patlıyacak gibi oluyor bazen inşallah karnımdaki bebeğe de zarar vermez bu öksürük yutkunur kendi bile bogazım agırıyor bana dua edin
Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et rabbim şifa versin inşallah

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bana mı sordun kuzum biraz daha iyiyim şükür canım ama bu sefer de kızım ateşlenir duruyor acaba sütten benim inthapım kızıma geçer mi artık sütten kesmeye karar verdim tamemen canım ya salça sürüyorum almıyor biraz sonra tekrar mama diye tutturuyor Rabbim yardım eder inşallah🤲 😟

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Bana mı sordun kuzum biraz daha iyiyim şükür canım ama bu sefer de kızım ateşlenir duruyor acaba sütten benim inthapım kızıma geçer mi artık sütten kesmeye karar verdim tamemen canım ya salça sürüyorum almıyor biraz sonra tekrar mama diye tutturuyor Rabbim yardım eder inşallah🤲 😟
Yok kuzum ablamı sormuştum 😅ama olsun Bi karışıklık oldu sanirim....olsun önemli değil 🤗🤗❤ayy canım ya kaç yaşındaki kızin

Tüm sayfalar yüklendi.