Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16+2 oldum doktorum sol tarafıma yatmami tavsiye etti kan akışı daha fazla oluyomus , sağ tarafıma yatınca bebeğe bişey olcakmis gibi hissediyorm , sürekli sol tarafa yatmakta da belim ağrıyor bacaklarıma kramp giriyo kalçama kadar serkilajliym diye bacak arama yastkda alamiyorm ne yapmalıyım
16+2 oldum doktorum sol tarafıma yatmami tavsiye etti kan akışı daha fazla oluyomus , sağ tarafıma yatınca bebeğe bişey olcakmis gibi hissediyorm , sürekli sol tarafa yatmakta da belim ağrıyor bacaklarıma kramp giriyo kalçama kadar serkilajliym diye bacak arama yastkda alamiyorm ne yapmalıyım
Canım hamileleik te sıkıntılar bitmez ki vallahi ben o kadar çok çektim ki hele her iki yanımin ağrısından ayakta duramiyodum kaç kere yemeği yarıda bırakıp gelip uzandığımi geçmeyince de agladigimi bilirimmide yanmasını hele en kötüsü oydu kedi tirmaliyodu sanki boğazımı sanki yediğim herşey boğazımda kalmış gibiydi hangi birini sayayım ki son ayda ellerim ayaklarim bı şişmişti ki fil gibi olmuştum ne olursa olsun sonucu çok güzel Allah bu duyguyu isteyen herkese nasıp etsin inşallah Allah sizlerin de yardımcısı olsun inşallah sağ salim kucağıniza alırsınız bu çektiğiniz acılara değecek inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ve üç ay boyunca evimde bı bardak Su bile içmedim herşey kokuyordu sanki ya evime bile giremiyodum evden nefret ediyodum herşey çok kötüydü açtım ama ne yiyeceğimi bilemiyodum bı komşum vardı o yemek getirmese bütün gün aç Susuz bekliyodum öylece bı gün komşum başka bı şehre hastaneye gitti akşama kadar aç bekledim bı kraker le idare ettim o gelip yemek gönderene kadar