Ya kızlar çok üzgünüm eşimin ailesinden bıktım😭😭😥😢😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Çocuklarm benim herşeyim tarafından oluşturulan Ya kızlar çok üzgünüm eşimin ailesinden bıktım😭😭😥😢😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,276 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ya kızlar çok üzgünüm eşimin ailesinden bıktım😭😭😥😢😢
Konbuyu başlatan Çocuklarm benim herşeyim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çocuklarm benim herşeyim

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya aynıyız desene bu gün kaynanamın görümcemin eşimin hıncını bütük oglumdan aldım yüzüne vurdum tokatla. Agladı anne ben senden korkuyorum dedi sarılıp agladım . Gpzlerimi silip anne neden aglıyon dedi. Ve durdu aglamadı. İçim yandı artık kendime kıymayı düşünüyom böyle olmaz. Boşanırsam bile çocuklarımı bana vermezler. O gücüm yok bakam tek başıma.
Böylede çok kötü yapıyorum. Allahım benim alcanımı diye yalvardlm artık yapa mıyorum😭😭😭😭😭😭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah sana sabır versin bana da sabır versin. Ayrılınca da çocuklar etkileniyor böylede keşke evlenmeden önce iyi düşünsek iyi tanısak ya ireliyi göre bise

Ya yemin ederim aynıyız. Bizimde kötü bişi boşanmak. Sende kaçmışsın bende. Çok kötü bişey . Saygını da kaybediyorsun. Ahlaklı tesettürlü aıllı bir kızım 2 erek 1 kızz evladı verdi 4 yıl içinde eşime. 5 yıldır evliyim ama sanki 1 tabak yemeye çalışan hizmetçi muamelesi görüyorum ne kadar Allaha hevale etdim yine bişey olmadı onlara.
Evet kızlarına el bebebk gül bebek muamelesi yapıyolar. Kaynanam covid hastasıydı yalnız baktım kızları gelmedi bile yine ben kötü oldum onlar iyi. Deyer 0 . Hiç kimseyim kiç kimse....
Bana yapdıklarını görmüyorlarda kızlarınınkını söyliyip üzülüyorlar . Ahmaklar
İyiliği sadece Allah biliyor kulu nankordur unutmayin

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum madem o kadar şiddet gördün neden bırakmadın hâlâ neyi bekliyorsun Allah aşkına ? Böyle sevgi veya evlilik olamaz senin canını onlar tekrar vermeyecekler yapma devlete sığın ailene git birşeyler yap orda yaşanmaz
Sessiz kalmadıgım zamanlarda da beni eşime dövdürüyorlar. Geçen ocak ayında dövmüşdü beni yüzüm gözüm morarmış şişmişti tanınmaz hale gelmiştim. Ailemden umudu kesmişim. Onlar da öyle evlat düşünmezler. Babam çok katı bir insan duvar gibi. Ama annemi istiyorum ama konuşamıyorum eşimden korkuyoç bide ablam eltim onunlada konuşmuyom. Aynı evdeyiz. Bir defa kavgamız oldu. Görümcemden kaynanamdan ne söylediysem ne dertleşdiysem hepsini gidip söylemiş. İşde sırtımnan vurdu. Yazık yine konşursam ispiyonlar diye korkuyom

Canım çocukların ne suçu var onlardan alma hıncını.sebebsiz sana kızınca sen nasıl kötü oluyorsan üzülüyorsan çocuklarda öyle sen kocaman kadınsın bişey yapamıyon ya çocuklar onlar sana muhtac sevgiye muhtac sıcak sözlere kucağa muhtac.aynı senin gibi sen nasıl öyle şeyleri istiyorsan çocuklarda öyle.eşinle de karşı karşıya otur bana 5 dakkanı ayır can kulağı ile dinle diyeceksin öyle mesaj yazmakla olmaz.seni nasıl annen doğurdusa onlara saygın sevgin sonsuzsa.benim de onlara karşı bi kusurum yok ama beni de bir anne doğurdu sen annenlerin yanındasın ben uzak kalmışım.ben malmıyım satın alasın bi daha ailemle görüşmeyeyim.senin duyguların olduğu gibi benim de var.Ailemiz dağılması iyimi olur?birazda beni anla.annem beni doğurmuş tüm kahrımı eziyetimi çekmiş şimdi 10 dakka yüzünü bile göremiyorum sesini bile duyamıyorum hakkmı şimdi bu.bizim evladımız aynı öyle olursa nasıl olsur bi düşünmü ?içinden neler geçiyorsa de bacım.sustukça insan konuşmasınıdı unutur Vallahi aynı şey benim de başıma gəldi diye seni çoox iyi anlıyorum.konuşmadıkca iyice kocaman dyvarlar örülüyor insan karçısına keçib iki çif laf bile edemiyo.kendini zorla ve yap.ben gittim bi daha dönmem diye yemin etdim.ablam dedi koxan gelir pişmanım dese de gitmezmisin.dedim öyle şey asla olmaz o qururnu sındırmaz yapmaz öyle şey.kimler geldi de yuvanı dağıtma diye gitmedim.kaç kere de çocukları görmeye kendisi geldi.çoxukları öyretiyordu annene de gidelim gitmedim yine.bikeresinde kendi konuşmak istedi ve bütün birikmişleri o zaman yüzü yüzüme konuşduk anlaşdık o zaman vu zaman her şey yolunda çok şükür.benim koca feci kötü olmuşdu.ne evdekilerle anlaşa biliyordum ne de kendisiyle bıkmışdım.orda kalmam tek neden çoxuklarımdı ve onları da alıp çıktım annemlere ve kimsenin karışmasına izin vermedim.arkamdaysanız sadece susun kararıma saygı duyun.kendim konuşdum ve hall oldu şükür.koca eve geç geliyo işlemiyo içiyo ne kötü huy varsa hepsi vardı hele bi de evdekiler🤦‍♀️.kendimi kimsesiz köle gibi hiss ediyordum.ve bkdım susnakdan bişey çıkmıyo konuşmak iyi çare.ben kocama gitmeden önce de demişdim.biz sana ayak bağı gibiyiz ne çöze biliyon ne de sürdüre biliyon ben gidicem böyle olmuyo.nereye gidersen git dedi sanki umrumdaymış kimi boş boş konuşma dedi .ama gidince de ailesiz kaldını anladı çocuklarını eski düzenini aileaini özledi.o gün bu gündür küçük tartışmalar dışında hiç kavqamız olmadı yani dediyim o ki susma susarsan olan sana ve çocuklarına olur.ne hiss esiyosan açık açık anlat.
Səndə azərisən yazdıglarından anladım bacım hər sözü demişəm hər söhbəti etmişəm. Mümkün deyil söyüşdən başqa bir şey eşitmədim. Sənin gedəcək yerin var amma mən atamla danışmıram hara gedəm . Uçaglarla davrana bilmirəm ilgilənə bilmirəm 13 məfərlik külfət var iş güc körpə . 3 və 4 yaşında ogullarımla maraglana bilmirəm yaramazlıg edən kimi başlayəram vurmaga bagırmaga. İstəyərək etmirəm amma onları çok srvirəm özümnən belə çok.. neçə ildi evlisən

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım boynumu büktü diye düşünmeyin asla bunu onlara hissettirmeyin. aile ne olursa olsun evladı ne hata yaparsa yapsın yanındadır sizlerinde evladı var ne hallerle büyüyolar Allah esirgesin başına böyle bişey gelse yüzünüzü mü çevirecek siniz. Korkmayın denemeden ne tepki alacağınızı bilemezsiniz karşı tarafa hissettirmeden aile ile konuşun bunları olumlu ise zaten sıkıntı yok olumsuzsa da kendinize güvenin başınızın çaresine öyle bakarsınız. Hiç kimse sizden ve çocuklarınızdan değerli değil katlanmak zorunda değilsiniz insan bu dünya ya bı kere geliyor sonuçta
Cok dogru soluyon annem kabul eder benı ama annem yaslı ve hasta uzulmesını ıstemıyom o yuzden eve donmuyom ama bosanmaya karar verdım zaten Allah yardımcımız olsun zaten tek yasıyom oyle bı adma ıhtıyacım yok

Kuzum madem o kadar şiddet gördün neden bırakmadın hâlâ neyi bekliyorsun Allah aşkına ? Böyle sevgi veya evlilik olamaz senin canını onlar tekrar vermeyecekler yapma devlete sığın ailene git birşeyler yap orda yaşanmaz
Azərbaycanda kadın sıgınma evi yokki. Kızım var diye katlanıyorum yemin ederim . Kız çocugu ice telli saz gibi. Kırılır hemen. Erkek çocugu çok takmazda kızımın başına kakarlar hepp

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
AyIr
Biliyorum büyük oglum 4 yaşında çok şiddet yapıyorum ona korku salmışım kalbine içim yanıyor ama sinir geldimi kendiçi durduramıyorum. Canileşdim yemin ederim qattar oldum onların yüzünden küçücük çocuga sanki büyükmüş gibi bagırıyorum elimden ne gelir içimde kaıyor ona patlıyorum. Benden nefret edicek diye korkuyorum
Hayır sakın sıddet uygulama cocuklarınıda kabedersın sogurlar sonra senden onlarıda kayedersen o zaman hayatının anlamı kalmaz canm

Azərbaycanda kadın sıgınma evi yokki. Kızım var diye katlanıyorum yemin ederim . Kız çocugu ice telli saz gibi. Kırılır hemen. Erkek çocugu çok takmazda kızımın başına kakarlar hepp
Allah allah orda neden yokkı

Ya yemin ederim aynıyız. Bizimde kötü bişi boşanmak. Sende kaçmışsın bende. Çok kötü bişey . Saygını da kaybediyorsun. Ahlaklı tesettürlü aıllı bir kızım 2 erek 1 kızz evladı verdi 4 yıl içinde eşime. 5 yıldır evliyim ama sanki 1 tabak yemeye çalışan hizmetçi muamelesi görüyorum ne kadar Allaha hevale etdim yine bişey olmadı onlara.
Evet kızlarına el bebebk gül bebek muamelesi yapıyolar. Kaynanam covid hastasıydı yalnız baktım kızları gelmedi bile yine ben kötü oldum onlar iyi. Deyer 0 . Hiç kimseyim kiç kimse....
Bende Allaha havale ettım bekledım bıdı olsun ama bısı olmuyo ,hıc bı arkadasın ne bılım sana bole bı ev ıs ayarlayacak kımsen yok

Bende Allaha havale ettım bekledım bıdı olsun ama bısı olmuyo ,hıc bı arkadasın ne bılım sana bole bı ev ıs ayarlayacak kımsen yok Mu valla sımdı kendımı bıraktım sana uzuluyom turkıyede olsan keske bı yolu bulunurdu

AyIr

Hayır sakın sıddet uygulama cocuklarınıda kabedersın sogurlar sonra senden onlarıda kayedersen o zaman hayatının anlamı kalmaz canm

Allah allah orda neden yokkı

Bende Allaha havale ettım bekledım bıdı olsun ama bısı olmuyo ,hıc bı arkadasın ne bılım sana bole bı ev ıs ayarlayacak kımsen yok
Yok ya. Her kesden uzaklaştırdı beni eşim vir arkadaşım bir dostum bile yok sen km yıllık evlisin?

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yok ya. Her kesden uzaklaştırdı beni eşim vir arkadaşım bir dostum bile yok sen km yıllık evlisin?
Bende yaklasık 6 yıldır evlıyım benımde hıc arkadasım falan ole cevrem yok ama ablamlar var bıde daha once calısıyodum baska sehre gıtsem işlerımı halledebılırım dıye dusunuyom tabı cocuklarla kolay olmıcak ama yapcak bısı yok

😊😍🙂🥰

Kayıtlı Üye
rank
Səndə azərisən yazdıglarından anladım bacım hər sözü demişəm hər söhbəti etmişəm. Mümkün deyil söyüşdən başqa bir şey eşitmədim. Sənin gedəcək yerin var amma mən atamla danışmıram hara gedəm . Uçaglarla davrana bilmirəm ilgilənə bilmirəm 13 məfərlik külfət var iş güc körpə . 3 və 4 yaşında ogullarımla maraglana bilmirəm yaramazlıg edən kimi başlayəram vurmaga bagırmaga. İstəyərək etmirəm amma onları çok srvirəm özümnən belə çok.. neçə ildi evlisən
Sən bilirsənki onlara en böyük kozerdi senin uşaqlarla pis davranmağın.eləmə elə .elə eləki uşaqlar ancaq seni istesin onlara gpster bütün sevgini ve bir müddet keçənnən sora aadın uşaq sığınm evleri var ora yerleşe bilərsən.mənim ailəm də məni saxlmağa gücü yox idi onsuzda işliyecekdim ya da qadın uşaa sığınma belə bir fikrim var idi.mən çoox götür qoy elədim.gprdüm alınmır.inan ki bəlkə də mənimkilər seninkilərdən betərdilər.mən də qaçmışam nolsun.ama heç bir ana uşağını atmaz yene de uzaqdan da olsa arxanda dayana bilər.mən instaqramnan vəkil də tapmışdım.qadın idi təmənnasız kömək edəcəkdi nə alacaqdısa onlardan alacaqdı.ama senin uşaqlara öis davrançağın uşaalarının senin elinnen çıxmağının ən böyük sebebidi.onların sübut eləməyi bəs eliyer uşaaları sennen almağa.12 yaşına qeder anayla uşağı ayırmağa heç kəsin haqqı yoxdu.eger imkn yoxdusa hər bir imkan yaradılır narahat olma.belə vermirlər 5 qəpik özüne nəsə alasan ama elə dövlət sökə sökə alır.vermiyəndə də iddia qaldırırsan atalıqdan məhrum eliyirsən uzaqlaşdırma alırsan onun da işi orda bitir.ama yene deyirəm bacı ən önəmlisi uşaqlardı.mənim uşaqlarım atalarını çox istiyirdi.ama mən getmirəm siz istiyirsiz gedin deyende ağlıyıb özlərinə öldürürdülərki yox sen getmirsən bizdə getmirik.senin uşaqların senin hər şeyindi yaddan çıxartma.möhkəm yapış onlardan.nə olur olsun haqq deyil onlara edilənlər necə ki sene olunur sen həyatınnan bezmisən.alma uşaqlarının uşaqlığını əlinnən.əzyət çəksəndə uşağına matanda səbrini sıx və mehriban cavab ver.o davranışı onlara ögey ana da eliye bilər nənə də bibi də elti də.axı sen anasan.gün gələcək hamısı geride aalacaq inan Allaha iraden güclü olsun.gözü açıb yunursan illər keçir uşaqlarına yaxşı olur həddi buluğa çatanda görüm kim sene güldən ağır söz diye biləck

Mən 11 ildi evliyəm başıma gəlmiyən qalmıyıb.inanki keməcək bacı bir müddətlikdi.səndə 1 qaynanadı mənim qaynanamın qaynanası da biznən qalırdı gün verib işıq vermirdilər elə davranırdılar ki kölə kimi insan olduğumu qadın olduğumu unutmuşdum Vallah.yoldaşıma da deyəndə ki axı mən senin həyat yoldaşınam insan öz qadınına belə davranar? deyirdi sen mənim ayaqqabımız tozu da deyilsən nəinki həyat yoldaşım.özümü öldürməyi də sınmışam şükür ki Allah nşsib eləmədi.elədiyimnən də peşman oldum ki uşaqlarım necə olacaq.paçqalarnan əlimə keçən dərmanları atmışdım.and olsun Allaha cuzi başım gicəlləndi ağzımda quruluq oldu fiso Allah istəmədi ölməyimi.nə badə elə şey düşünəsən qəti yaddan çıxart.mən hamilə olanda keçib 5 dəq uzanmağa haqqım yox idi ki gəlin nədi gesib uzandı nədi .nolub niye otağa girib çıxmır böyük şey olub hamilədi.biz kəntdə necə işlər görürdük sizin kimi eləmirdik🤦‍♀️nəyi deyim nə qalsın axı.bir sözlə sen yoldaşınla danış gör o nə deyir.biz sevərək ailə qurmuşuq.məni başqasına sözləmişdilər təsadüfü tanış olmuşduq yoldaşımla da iş yolu.yalvarırdım ki get kimi alırsa al uzaq ol mənnən mən senlik deyiləm gecdi artıq.bir gün de işdən eve gedende qaçırtdı məni 1 həftə idi tanıyırdı məni.qismət yəni ama sora olanlar oldu ailə içində qalmaq dəyişir hər şeyi.aramızda divarlar hörüldü ayıbdı məni adımnan çağır canım cicim olmaz.gəzməyə gedende de burnumuzdan gəlirdi gələndə də.axır dedim getmiyək day gələnnən sora 5 qat artıq haram olur neynirəm elə gəzməyi.bele belə divar hörüldü aramızda.2 qızım var idi düşünürdüm yəqin oğlu yoxdu deye belə bu cür dönüb evde de deyinirdilər ki bu nədi 2sidə qız oldu🤦‍♀️sora oğlum oldu ama dəyişən bişey olmadı.aramız soyumuşdu tamam.ama oğluna da düşkün idi.birinin 7 birinin 6 birinin də 3 yaşı olanda getdim dayana bilmədim day.adam uşaqlara görə dözür ama baxırsanki uşaqda bir gün görmür.park üzü görmür xoş söz eşitmir oyuncaq alınmır həyətdə oynama evde oynam ora olmaz bura olmaz.dedim özüm dözürdüm ama iş uşaqlara çatanda olmur belə qısa ve net mənim bu evde işim yoxdu.qaynanamı aldım qarşıma dəfələrlə dedim niye mənim uşağın başqasının paltarını geyinir mən de eyniylə o paltarı verənnən artıq maaş alır senin oğlun ama bir qəpiyini görmürük.mənim uşağım park bilmir nədi belə uşaq böyüyür indiki zəmanədə?gördüm yoğe bunada çatmır dediklərim.aldım uşaqlarımı getdim.dəfələrlə gəldilər getmədim.axır özü də gəldi danışmaq istədi ki nə qeder yük olacaqsan atangilə özlərini gücnən dolandırırlar.elə o sözü bəs elədi ki bütün kitabı açım qoyum qabağına.elə bil sirkələndi ayıldı Vallah ona görə deyirəm danış deyinmək kimi yox danış sadec dərdləşər kimi danış.İnşAllahki alınar.Allah heç bir uşağı anasız atasız qoymasın.heç bir uşaq anasının əlinən tutub geden uşağa həsrətlə baxmağı nəsib eləməsin.eynilə də atasının.kaş hər şey yoluna düşə dua eliyecem hər şey yaxşı olsun.sən də toparlan özüne bax heç kəsi heç nəyi düşünmə hələki ən gözəl çare uşaqlarınla mehriban ol.elə bir addım atsan uşaqları sennen almasınlar.yoxsa uşaqlardan da olarsan.

Son düzenleme:
Sən bilirsənki onlara en böyük kozerdi senin uşaqlarla pis davranmağın.eləmə elə .elə eləki uşaqlar ancaq seni istesin onlara gpster bütün sevgini ve bir müddet keçənnən sora aadın uşaq sığınm evleri var ora yerleşe bilərsən.mənim ailəm də məni saxlmağa gücü yox idi onsuzda işliyecekdim ya da qadın uşaa sığınma belə bir fikrim var idi.mən çoox götür qoy elədim.gprdüm alınmır.inan ki bəlkə də mənimkilər seninkilərdən betərdilər.mən də qaçmışam nolsun.ama heç bir ana uşağını atmaz yene de uzaqdan da olsa arxanda dayana bilər.mən instaqramnan vəkil də tapmışdım.qadın idi təmənnasız kömək edəcəkdi nə alacaqdısa onlardan alacaqdı.ama senin uşaqlara öis davrançağın uşaalarının senin elinnen çıxmağının ən böyük sebebidi.onların sübut eləməyi bəs eliyer uşaaları sennen almağa.12 yaşına qeder anayla uşağı ayırmağa heç kəsin haqqı yoxdu.eger imkn yoxdusa hər bir imkan yaradılır narahat olma.belə vermirlər 5 qəpik özüne nəsə alasan ama elə dövlət sökə sökə alır.vermiyəndə də iddia qaldırırsan atalıqdan məhrum eliyirsən uzaqlaşdırma alırsan onun da işi orda bitir.ama yene deyirəm bacı ən önəmlisi uşaqlardı.mənim uşaqlarım atalarını çox istiyirdi.ama mən getmirəm siz istiyirsiz gedin deyende ağlıyıb özlərinə öldürürdülərki yox sen getmirsən bizdə getmirik.senin uşaqların senin hər şeyindi yaddan çıxartma.möhkəm yapış onlardan.nə olur olsun haqq deyil onlara edilənlər necə ki sene olunur sen həyatınnan bezmisən.alma uşaqlarının uşaqlığını əlinnən.əzyət çəksəndə uşağına matanda səbrini sıx və mehriban cavab ver.o davranışı onlara ögey ana da eliye bilər nənə də bibi də elti də.axı sen anasan.gün gələcək hamısı geride aalacaq inan Allaha iraden güclü olsun.gözü açıb yunursan illər keçir uşaqlarına yaxşı olur həddi buluğa çatanda görüm kim sene güldən ağır söz diye biləck

Mən 11 ildi evliyəm başıma gəlmiyən qalmıyıb.inanki keməcək bacı bir müddətlikdi.səndə 1 qaynanadı mənim qaynanamın qaynanası da biznən qalırdı gün verib işıq vermirdilər elə davranırdılar ki kölə kimi insan olduğumu qadın olduğumu unutmuşdum Vallah.yoldaşıma da deyəndə ki axı mən senin həyat yoldaşınam insan öz qadınına belə davranar? deyirdi sen mənim ayaqqabımız tozu da deyilsən nəinki həyat yoldaşım.özümü öldürməyi də sınmışam şükür ki Allah nşsib eləmədi.elədiyimnən də peşman oldum ki uşaqlarım necə olacaq.paçqalarnan əlimə keçən dərmanları atmışdım.and olsun Allaha cuzi başım gicəlləndi ağzımda quruluq oldu fiso Allah istəmədi ölməyimi.nə badə elə şey düşünəsən qəti yaddan çıxart.mən hamilə olanda keçib 5 dəq uzanmağa haqqım yox idi ki gəlin nədi gesib uzandı nədi .nolub niye otağa girib çıxmır böyük şey olub hamilədi.biz kəntdə necə işlər görürdük sizin kimi eləmirdik🤦‍♀️nəyi deyim nə qalsın axı.bir sözlə sen yoldaşınla danış gör o nə deyir.biz sevərək ailə qurmuşuq.məni başqasına sözləmişdilər təsadüfü tanış olmuşduq yoldaşımla da iş yolu.yalvarırdım ki get kimi alırsa al uzaq ol mənnən mən senlik deyiləm gecdi artıq.bir gün de işdən eve gedende qaçırtdı məni 1 həftə idi tanıyırdı məni.qismət yəni ama sora olanlar oldu ailə içində qalmaq dəyişir hər şeyi.aramızda divarlar hörüldü ayıbdı məni adımnan çağır canım cicim olmaz.gəzməyə gedende de burnumuzdan gəlirdi gələndə də.axır dedim getmiyək day gələnnən sora 5 qat artıq haram olur neynirəm elə gəzməyi.bele belə divar hörüldü aramızda.2 qızım var idi düşünürdüm yəqin oğlu yoxdu deye belə bu cür dönüb evde de deyinirdilər ki bu nədi 2sidə qız oldu🤦‍♀️sora oğlum oldu ama dəyişən bişey olmadı.aramız soyumuşdu tamam.ama oğluna da düşkün idi.birinin 7 birinin 6 birinin də 3 yaşı olanda getdim dayana bilmədim day.adam uşaqlara görə dözür ama baxırsanki uşaqda bir gün görmür.park üzü görmür xoş söz eşitmir oyuncaq alınmır həyətdə oynama evde oynam ora olmaz bura olmaz.dedim özüm dözürdüm ama iş uşaqlara çatanda olmur belə qısa ve net mənim bu evde işim yoxdu.qaynanamı aldım qarşıma dəfələrlə dedim niye mənim uşağın başqasının paltarını geyinir mən de eyniylə o paltarı verənnən artıq maaş alır senin oğlun ama bir qəpiyini görmürük.mənim uşağım park bilmir nədi belə uşaq böyüyür indiki zəmanədə?gördüm yoğe bunada çatmır dediklərim.aldım uşaqlarımı getdim.dəfələrlə gəldilər getmədim.axır özü də gəldi danışmaq istədi ki nə qeder yük olacaqsan atangilə özlərini gücnən dolandırırlar.elə o sözü bəs elədi ki bütün kitabı açım qoyum qabağına.elə bil sirkələndi ayıldı Vallah ona görə deyirəm danış deyinmək kimi yox danış sadec dərdləşər kimi danış.İnşAllahki alınar.Allah heç bir uşağı anasız atasız qoymasın.heç bir uşaq anasının əlinən tutub geden uşağa həsrətlə baxmağı nəsib eləməsin.eynilə də atasının.kaş hər şey yoluna düşə dua eliyecem hər şey yaxşı olsun.sən də toparlan özüne bax heç kəsi heç nəyi düşünmə hələki ən gözəl çare uşaqlarınla mehriban ol.elə bir addım atsan uşaqları sennen almasınlar.yoxsa uşaqlardan da olarsan.(oo
Ay bacı ən nələr çəkibsənmiş mənimkilər heç qalar. Yenə şükür ki düzəlib hər şey. Yaşadıglarıının 100 də 70ini yaşamışam və yaşayıram. Uşaglarımı çox sevirəm amma neynəyim çox əsəbiyəm təzyiq xəstəsi olmuşam bu yaşımda 180 ə qalxır 150 160 140 oynuyur biraz əsəblənim tak qalxır mənimkidə yaşamag deyil vallah. Səninkidə. Mənimkilərə də atası bir şey alanda danışır 2000 manat maaş alr yoldaşım çölə çıxanda dilənçi kimi çıxıram 5 ay salon üzü görmürəm meymuna dönürəm. İsraga gün yoldaşım 80 qəpiklik 4 dənə papag alıb qıza arvad ona da danışır lənətdəmə. Nəmme 1

Tüm sayfalar yüklendi.